2777
2789
عنوان

چیکار کنم

142 بازدید | 12 پست

فردا مهمان دارم و با وجود دخترم که هفت ماهشه مطمئنا کارم سختر میشه

الان هم 3ساعته دارم تلاش میکنم بخوابم ولی خوابم نمیبره 

چیکارررر کنممممم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من استرسی هستی برای مهمونی☺

استرس ندارم مامانم هم احتمالا زودتر میاد کمکم ولی دلم میخواد خوب بخوابم که فردا واسه کم خوابی اذیت نشم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
بخواب جونم هرچی کموکثر بود بگو بچه کوچیک داره ادم همینه دیگه ببخشید.بزرگشه جبران میکنم😃

خوابم نمیبرهههه

بخواب جونم هرچی کموکثر بود بگو بچه کوچیک داره ادم همینه دیگه ببخشید.بزرگشه جبران میکنم😃

بززگ شه یکی دیگه میارم , بازم ببخشید اگه کم و کثری بود 😄

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خوابم نمیبرهههه

حق داری.فکرکردی من واسه چی بیدارم؟؟ اون راحت خوابه ولی من همش عذاب میکشم.برو بخدابا قهر میرسه به جاییکه زندگی عشقولانت بیمزه وسرد میشه حکایته منه.خدانکنه واسه تو یا کسی پیش بیاد خدانکنه