2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

510 بازدید | 87 پست

دوست پسر دارم که الان با خواهرش  رفته جشن دختر پسرونه به منم گفت بیا ولی خانواده من خیلی محدودم کردن هیچ جا نمیزارن برن دخترا تا الان که 2شبه تو مهمونی هستن  19سالشونه منم 19سالمه ولی دوست پسرم میگه ببین یاد بگیر اینا اومدن تا الان اینجا اونوقت تو یه اجازه از مامانت نمیتونی بگیری میگه اونا به دوست پسراشون خیلی محبت میکنن ولی تو نمیکنی منم حرصم در اومد کلی تو جشن عصبیش کردم نمیدونم چیکار کنم خیلی تو فشارم دوس دارم بخوایم دیگه پانشم

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسرت مناسب نیست 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

لو شون بده ب پلیس😈😈

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

عزیزم شما حق داری الان تو یه سنی هستی که دوست داری اینکارا رو بکنی 

اما واقعا بنظرت درسته تا این ساعت تو مهمونی؟ 

اگه بنظر خودت درسته ...! 

من نمیگم درسته یا غلط اما هر کس خانواده و فرهنگی داره و مطمعن باش خانواده ت خوبیتو میخوان 

اون اقا غریبه ست میزبان شما غریبه ست اتفاق هم یبار میفته 

اره 

دختر خوب 

به کجا چنین شتابان 

از مهمونی چی دستگیرت میشه؟ 

چه ارج و قربی پیدا میکنی تو مهمانی مختلط از اساس بی راهه '!؟

خانواده ات فقط و فقط بخاطر خودت میگن و 

اصن فکر نمیکنن دختر شون طرز فکر اونا رو نداره 

و برای مهمانی نرفتن مختلط و راحت گشتن پیش یه نامحرم میخاد که بیدار نشه از خواب 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزیزم بخاطر مهمونی بخوابی پانشی بنظرت منطقیه؟ 

بخاطر مهمونی نه انگار هیچکسی درک حال و روزمو نمیکنه اصلا براشون مهم نیست همه فقط میخوان من بگم چشم تو درست میگی 

❤️😍
بعدم حق دارن عزیزم نگرانتن اون اقاذهم اگه شمارودوست داره باید درک کنه واحترام بذاره

من عصبی شدم مهمونی زهرش کردم اون هم گفت دوستای اینا اینجورین و اونجورین مهربونن تو نیستی 

❤️😍
بخاطر مهمونی نه انگار هیچکسی درک حال و روزمو نمیکنه اصلا براشون مهم نیست همه فقط میخوان من بگم چشم ت ...

عزیزم سن شما سن حساسیه ومن کاملا این حالاتت را درک میکنم