همشون یه کرباسن شوهر من با ما افتخار بیرون نمیده ولی دوستاش کار دارن همش پیششونه امشب باهاش سر همین قضیه بحث کردم
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ببين همه خاصيتشون اينه كه موقعي كه ناراحتن و دعوا دارن و تنهان ميان تاپيك ميزنن،بعدش كه اوكي ميشن اينكارو نميكنن مبادا چشم بخورن پس بشنو و باور نكن،زن و شوهر دعوا كنن ابلهان باور كنن،البته بلا نسبت شما عزيزم
❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
به نظر من ازدواج مثل کاشتن یه گیاه میمونه اگر بهش برسی که البته باید هر دو طرف این رو وظیفه ی خودشون بدونن که به ثمر برسوننش و اگر هم هر دو یا یکی از زن و شوهر به اینگیاه رسیدگی نکنن ثمری نخواهد داشت
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
نه کی گفته عزیزم همه مثل هم نیستن من که عاشق همسرم شدم و هستم و خواهم بود چون یه مرد به تمام معناست واقعا آقاست هر چی از آقا بودنش بگم کم گفتم شوهرم هر چی که خوبی داره از تربیت پدر شوهرم و مادر شوهرم داره شوهرم عشق و محبت و پاکی و صداقت و آقایش رو مدیون اوناست دستون رو از همینجا میبوسم