2777
2789
عنوان

مردا انقد بد شدن که...

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست

دلم کباب میشه انقد سردرگمی همجنسامو میبینم 

خدایا کمکمون کن😭😭😭😭

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

همشون یه کرباسن شوهر من با ما افتخار بیرون نمیده ولی دوستاش کار دارن همش پیششونه امشب باهاش سر همین قضیه بحث کردم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين همه خاصيتشون اينه كه موقعي كه ناراحتن و دعوا دارن و تنهان ميان تاپيك ميزنن،بعدش كه اوكي ميشن اينكارو نميكنن مبادا چشم بخورن پس بشنو و باور نكن،زن و شوهر دعوا كنن ابلهان باور كنن،البته بلا نسبت شما عزيزم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

به نظر من ازدواج مثل کاشتن یه گیاه میمونه اگر بهش برسی که البته باید هر دو طرف این رو وظیفه ی خودشون بدونن که به ثمر برسوننش و اگر هم هر دو یا یکی از زن و شوهر به اینگیاه رسیدگی نکنن ثمری نخواهد داشت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نه کی گفته عزیزم همه مثل هم نیستن من که عاشق همسرم شدم و هستم و خواهم بود چون یه مرد به تمام معناست واقعا آقاست هر چی از آقا بودنش بگم کم گفتم شوهرم هر چی که خوبی داره از تربیت پدر شوهرم و مادر شوهرم داره  شوهرم عشق و محبت و پاکی و صداقت و آقایش رو مدیون اوناست  دستون رو از همینجا میبوسم 

مثلا من نمیتونم هی بیام تاپیک بزنم وای شوهورم انقدر دوسم داره بهم احترام میزاره

خوب همین بچه ها میان میگن خوب که چی اومدی پز بدی.دل بسوزونی....برای همین همش تاپیکای ناراحتیو میبینی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
نه کی گفته عزیزم همه مثل هم نیستن من که عاشق همسرم شدم و هستم و خواهم بود چون یه مرد به تمام معناست ...

انشالله همیشه عشقتون پایدار باشه❤️❤️❤️❤️

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
نه شوهر من بی نظیره لنگه نداره

خدا حفظتون کنه برای هم❤️❤️❤️❤️

ن بابا مرد خوب هم هست چند وقت پیش مراسم ازدواج دعوت بودیم  ، رفتار  پسرخالمه با زنش انقدر قشنگ و عاشقانه بود که من فقط اینجوری نگاهشون میکردم   

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
مثلا من نمیتونم هی بیام تاپیک بزنم وای شوهورم انقدر دوسم داره بهم احترام میزاره خوب همین بچه ها ...

انشالله همیشه شادو سلامت باشید❤️❤️❤️❤️