خیلی وسواس هستم به هر چیزی دست میزنم باید دستمو بشورم ،اگر وسایلم تو خیابون تو کوچه افتاد زمین باید با پلاستیک بردارم بزارم یه گوشه بشورم .اگه قابل شستن نباشه باید بندازم بیرون ..... وسایل دست دوم تا حالا نخریدم چون بدم میاد میگم کثیفیه ....خونه ک میخوایم اجاره کنیم باید بگردیم خونه صفر و کلید نخورده اجاره کنیم ، و گرنه میگم در و دیوار ش هم کثیفه ، کسی دیگه دست زده . بیرون ک میبرم دخترمو دست پاهاشو باید بشورم .به شوهرم همش میگم دستتو بشور و پاهاتو بشور بیا تو خونه ...خیلی خسته شدم از این وضع چکار کنم . کسی بوده ک از وسواسی نجات پیدا کرده .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حرزامام جواد(ع)همراهتون داشته باشیدخیلی تاثیرداره البته حتمادرکنارش پیش مشاورودیادکترهم برین من خودم سالهاقبل وسواس شدیدداشتم ولی به کمک همین چیزاخوب شدم
آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....