2777
2789
عنوان

آموزش میکاپ 😍😍😍

172 بازدید | 5 پست

سلام جای رو میشناسین تو اینستا یا هرجای دیگ ک میکاپ اموزش بدن میخوام اینترنتی یاد بگیرم خیلی علاقه دارم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
اين همه بيوتي بلاگرا بوقن تو اينستا🤪

دوس دارم مرحله به مرحله کامل توضیح بده

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج صدف بیوتی رو نگاه کن

از ویدئو های اولش نگاه کن مرحله به مرحله و خوب توضیح میده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

سلام عزیزم

من دوره های آموزش میکاپ رو پیش خانم هنرکار تو آکادمی زیبایی نازلین گذروندم. خیلی کارشون خوبه، فکر می کنم دوره های اینترنتی هم بتونن ارائه بدن. چون تا اونجایی که سراغ دارم آرتیست بین المللی هستن و تو آموزش های نوینم آپدیتن. برای ارتباط باهاشون میتونی به سایت آکادمی نازلین بری.

https://www.nazlinbeautycenter.ir

اینم شمارشون هست: 22623486-021 (تهران-روبرو مترو قلهک)