2777
2789
عنوان

کهیر😖

767 بازدید | 18 پست

خانما کسی تا حالا کهیر زده؟خوب شده؟نامزد الان ۵ ماهه هر روز یا یه روز درمیون کهیر میزنه یه وقتایی ام لباش یا دستاش باد میکنه ازمایشم داد هیچی نبود فقط کارش شده سیتریزین خوردن .کسی بوده ک چیزی مصرف کرده باشه خوب شده باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برن طب سنتی ،کبدشون باید پاکسازی بشه ،پسرم همینجور بود و فقط با همین روش از بین رفت ،برا مواقعی ...

طب سنتی؟ینی عرقیجات و اینا بخورن؟روغن بنفشه بزنه ب بدنش؟پسرتون خوب شد ؟

طب سنتی؟ینی عرقیجات و اینا بخورن؟روغن بنفشه بزنه ب بدنش؟پسرتون خوب شد ؟

آره عزیزم ،طب سنتی ،بله عرقیجات و دمنوش و اصلاح غذا،بله روغن بنفشه همون کار سیتریزین رو انجام میده،بله الان دو ساله خدا رو شکر برنگشته

عزیزم چیکار کردید واسه کهیر 

منم بدنم چن ماه میزنه اصلا درمون نمیشع هی برمیگرده بخدا افسردگی گرفتم از این کهیر 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم چیکار کردید واسه کهیر  منم بدنم چن ماه میزنه اصلا درمون نمیشع هی برمیگرده بخدا افسردگی گ ...

عزیزم هر روز خاکشیر میخورد چیزای گرمی ام از برنامه غذاییش حذف کرد.هر روز قرص سیتریزین خورد دکتر گفت بخور هر روز.تا اینکه بعد ی ماه ی روز در میون قرصارو خورد و یواش یواش قطع کرد و دگ نزد.البته دکتر گفت تابستونا بیشتر میزنی کهیر الان که دوباره هوا گرم شده ی وقتایی میزنه ک قرص میخوره هیچ چاره ای نیس .ینی نامزدم خیلی راه هارو امتحان کرد جوابی نگرفت جز خوردن مرتب قرص

پسر من میزنه..باید بره تست پوستی بده ببین ب چی الرژی داره که دیگه نخوره یا در معرضش قرار نگیره..راهش فقط همینه

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
پسر من میزنه..باید بره تست پوستی بده ببین ب چی الرژی داره که دیگه نخوره یا در معرضش قرار نگیره..راهش ...

منم امروز دوباره رفتم متخصص ازمایش کلی واسم نوشت قرار برم انجام بدم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم هر روز خاکشیر میخورد چیزای گرمی ام از برنامه غذاییش حذف کرد.هر روز قرص سیتریزین خورد دکتر گفت ...

چجوری قرص سیتریزین میخوره خیلی خواب اوره من بچه کوچیک داره امروز رفتم دکتر دوتا قرص داد کفت خواب الودکیشون کمه قرص نئوتادین با قرص تلفاست ب منم گفت این دوتارو یه ماه بخور ازمایش کلیم واسم نوشته خون کبد تیرویید کامل همچی حالا ازمایش بدم ببینم چیه  حجامتم رفتم ...دکتر ب من گفت کهیر از هزاران چیز میتونه باشه سخته پیدا کردنش 

چند ماه مصرف کرد پسرتون تاخوب شد؟ حجامتم ب نظرتون خوبه؟

منم دیروز حجامت رفتم گفتم سه بار برم اخه ی بار میگن تاثیر نداره امروزم ب متخصص پوست گفتم حجامت رفتم گفت تاثیری نداره حجامت ...نامزدتون چه ازمایشایی انجام داده ؟متخصص پوست واسش نوشته ؟یعنی الان ی سال شده هنوزم خوب نشده ای خدا این چه دردیه اخه😭😭😭😭😭😭

پسر من میزنه..باید بره تست پوستی بده ببین ب چی الرژی داره که دیگه نخوره یا در معرضش قرار نگیره..راهش ...

عزیزم منم امروز رفتم تست پوستی دادم ب گل و گیاه حساسم بعد تست هنوز کهیر دستام خوب نشده ی ق دیفن هیدرامینم خوردم ولی فعلن نخوابیده بنظرتون تا چند روز دیگه خوب میشه ؟خیلی میترسم 

عزیزم منم امروز رفتم تست پوستی دادم ب گل و گیاه حساسم بعد تست هنوز کهیر دستام خوب نشده ی ق دیفن هیدر ...

دکتر دیفن هیدارمین داده؟قرص انتی هیستامین و شربت سیتریزین واس حساسیت...الرژی شدید تا ی هفته هم طول میکشه ولی اثرش کمتر میش 

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی