2777
2789
عنوان

حسرت من بيچاره

231 بازدید | 20 پست

چند وقت پيش پچه هام مريض شدن تقريبا ده روز پشت سر هم شوهرمم نبود دست تنها بود شبم تا صبح هم بايد تنها بيدار ميموندم پسرم م داشتم از دكتر مياوردم ديدم يه خانم راحت نشسته تو ماشين شوهرشم رفت پايين دارو رو بگيره بغضم گرفت بايد دست تنها همه كار بكنم دلم به حال خودم سوخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من سر کار بوده پی خوشگزران ی نبوده .. 

من هم شوهرم مغازه داره شهر دیگه 40 دقیقه فاصله است همه کارها ی 2 تا بچه هام رو خودم انجام میدم دکتر و خرید ومدرسه  و ... 

قربان وفای سگ ♥️
دلم به سادگي خودم ميسوزه بچه هام هشت سالشونه هشت سال تنهاي دكتر بردم بيدار موندم يه شب كنارم بيدار ن ...

ببخشید ها ولی دوست دارم یکی بزنم تو گوشت حالت بیاد سر جاش ظاهر زندگی دیگران رو نگاه نکن

قربان وفای سگ ♥️
خب عزیز من سر کار بوده پی خوشگزران ی نبوده ..  من هم شوهرم مغازه داره شهر دیگه 40 دقیقه فاصله ...

نميدونم اخه اطرافيانم مثل من نيستن حسابي شوهراشون بهشون كمك ميكنن شما هم  در حقتون كوتاهي شده

شوهر منم ميرفت اينجور وقت ها خريد ها رو انجام ميداد، منم ميشستم تو ماشين، هر فرصتى براش خوب بود از جلو چشم من كنار بره و به خودش بپردازه!!! نميدونم شايدم نمك نشناسم شايد زيادى حساس شدم شايد هم بايد زمان بگذره تا بتونم بهتر ببينم

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
نميدونم اخه اطرافيانم مثل من نيستن حسابي شوهراشون بهشون كمك ميكنن شما هم  در حقتون كوتاهي شده

چه کوتاهی عزیزمن بنده خدا سر کاره .. اگر حالا کار نداشت میگفتی بی پولی م پول دکتر نداریم .. 

من دخترم 14 پسرم 11 دیگه حساب کن پدرم رو در میارن 

قربان وفای سگ ♥️