2777
2789
عنوان

علت گُر گرفتگی چیه

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. ی سوال دارم چندوقته. امروز دیگه خیلی بهم فشار آورد ک پرسیدم. علت گُر گرفتی چی میتونه باشه؟ من چند روزه دارپ دااااغ میکنم بعد عادی میشم اما سرد نمیشم. گُر میگیرم گوشام گردنم صورتم همه جام داغ میکنه. علتش چی میتونه باشه؟

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عفونت داری عزیزم.

اتفاقا همین دیروز صبحیش دکترم بودم گفت اصلا عفونت نداری

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
تغییرات هرمونی مخصوصا کاهش استروژن در زنان ، داشتن عفونت که گر گرفتگی همراه با تب باید باشه 

تب ندارما ولی گر گرفتگی دارم. اما ریروز دکتر معاینم کرد گفت اوکی ای. عفونت نداری

منم اینچوری بودم از کم ابی بدنم بود.اب زیاد بخورررر.ولی بع این اندازه که شما میگین نبودما

انقدی مایعات میخورم ک ب حد ترکیدن میرسم

تب ندارما ولی گر گرفتگی دارم. اما ریروز دکتر معاینم کرد گفت اوکی ای. عفونت نداری

پس همون تغییرات هرمونی دوره بارداری هست و اصولا میگن تو جنسیت پسر اینطوری میشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
پس همون تغییرات هرمونی دوره بارداری هست و اصولا میگن تو جنسیت پسر اینطوری میشه 

من ک باردار نیستم. سه روز دیگه موعد پریمه😔