2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 9 پست

سلام من ۳ ماهه اصلا شکم درنیومده هیچ فرقی نکردم ویارم ندارم دکتر گفت جنین سالمه ولی هنوز نرفتم برای سونو انومالی خیلی نگرانم کسی بوده که تو ۳ماه اول فرقی نکرده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. من. فقط ویار دارم. همون یه ذره شکمی هم که داشتم آب شده 😂😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

😄 چ عجله ای داری بچه ی تو هنوز اندازه انار هم نشده 

خصوصا اگ از قبل شکمم داشته باشی هیچ معلوم نیست

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

با اجازه استارتر .خانوما من الان ۵ ماهمه یا ۶ ماه؟بعد اینکه شکمم قلمبه شده مث یه توپ والیبال شکمم قبلش تخت تخت بود الان یه ماهم نیس اینجوری شده طبیعیه

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76