2777
2789

ما تازه گرفتیم از بانک مهر . بیست تومن ریختیم به حساب مهر اون رو بلوکه کردن و بیست تومن بهمون وام دادن . بدون ضامن. پولی که بلوکه میشه ۱۴ درصد سود سالیانه بهش میخوره . و وام ۱۶ درصد هست بازپرداخت ۶۰ ماهه. 

حداقل دو میلیون حداکثر دوازده میلیارد

اسمش طرح شمیم هست

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تازه گرفتیم از بانک مهر . بیست تومن ریختیم به حساب مهر اون رو بلوکه کردن و بیست تومن بهمون وام دا ...

یعنی اون20میلیون شمارو نگه داشتن واسه خودشون؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
بله بلوکه کردن . اگه ضامن کسر از حقوق داشته باشی پول خودتم بهت پس میدن که ما نداشتیم

چن ماه باید بخوابه پول؟؟ 16%خیلی زیاده ک حرومشون بشه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
چن ماه باید بخوابه پول؟؟ 16%خیلی زیاده ک حرومشون بشه

عزیزم ۲۴ ساعت بعد از اینکه بیست تومن رو واریز کردیم وام رو به حسابمون ریختن 

درسته ۱۶ درصد زیاده اما اینم در نظر بگیر به پولی که بلوکه شده ۱۴ درصد سود میدن 

ماوتفاوت سودی که میگیری و سود وام میشه ۲ درصد

عزیزم ۲۴ ساعت بعد از اینکه بیست تومن رو واریز کردیم وام رو به حسابمون ریختن  درسته ۱۶ درصد زیا ...

الان میگن 16درصد اخرش حساب کنی 30درصدم بالام میشه.بازم ممنون از راهنماییت. راستی بازپرداختش چن ماهس؟؟ماهی چقد میشه قسطش مام20تومن لازممونه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
الان میگن 16درصد اخرش حساب کنی 30درصدم بالام میشه.بازم ممنون از راهنماییت. راستی بازپرداختش چن ماهس؟ ...

بازپرداختش از یک تا پنج سال هست خودتون تعیین میکنین

[QUOTE=65124267]نه  فقط یه حساب باز میکنی سه تا ضامن رسمی میخواد[/QUOTE

چقدر راحت مااز کلی بانک پرسیدیم میگن وام اینا نداریم بانک ملی م گفت باید حسابت کارکردش زیاد باشه اونم با18% میدیم حالا,شما گفتید چن درصد؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍