2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10196 بازدید | 175 پست

خواهرت نامزد کرده ازدواج نکرده یا سه تا بچه نداره که!

الان طرف با سه تا بجه ازدواج مجدد میکنه خوشبخته و شوهرش از گل نازک تر بهش نمیگه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیز من 5 ساله ازدواج کردم ،حدود یکسال و خورده ای قبلش محرم و عقد بودیم یک دهم این مسائل رو همسرم نداشت ولی با رفتارهایی ازش روبرو شدم تقریبا از سال اول ازدواج تا الان از عصبانیت ،خیانت پیامکی،و...که به دهنم هم خطور نمیکرد همچین ویژگی هایی داشته باشه ،آدم ها بعد ازدواج تازه خود واقعیشون رو نشون میدن،دشوهر خواهرت که از الن نشون داده و ممکنه بعدا خیلی بدتر بشه،دیروز مشاوره بودم ،خواهشا خواهرت رو راضی کن اشتباه نکنه 

اگر هم قبول نکرد بگو حتما با همسرش مشاوره پیش از ازدواج بره،کاری که من نکردم و چوبش رو خوردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه به خدا آخه خب توجه هم میکنه بهش مثلا بهش زنگ زیاد میزنه هرروز باید ببینش برای همین میگم یعنی بی خ ...

متاسفم واسه طرز فکرت،،، این جزو وظایفش،،، شما خودت و خواهرت از شوهر خواهرت بیشتر به روانپزشک نیاز دارید

آخه خواهرم دوسش داره و حتی به خاطره اون تو رو مادرم و پدرم وایمسته 

شما و خانوادتون آگاهش كنين و از عواقب زندگي كردن با همچين شخصي رو بهش گوشزد كنين ،اگر قبول نكرد بزارين خودش تاوان كارش و بده

من ميگم با ني ني سايت آشناش كنين تا از تجربيات خانوما استفاده كنه .از تجربيات كسايي كه اين مشكلات و نامزدشون داشته و بازم باهاش رفتن زير يه سقف و الان يا طلاق گرفتن يا مجبورن بسوزن و بسازن

والا تو عقد همه مردا سعی میکنن خودشونو بهتر از اونی که هستند نشون بدن ایشونم مستثنی نیست ببین چه بدیای بیشتری در اینده میخواد بکنه !!! خدا به پدر مادرت رحم کنه فقط خواهرت که مشخصه هرکار دلش میخواد میکنه اون بندگان خدا باید غصه بخورن

فکر کنم استارتر مسخرمون کرده!طرف بد دهنه!دست بزن داره!خیانتکار هم هست!غلطی هم نبوده که در مجردی نکرد ...

میدونی من حرصم از کجاش گرفت؟ ک بااین همه ایرادی ک داره استارتر و خانوادش خوشحالم هستن ک خواهرشونو با وجود یه نامزدیه بهم خورده انتخاب کرده😐

والا اون چيزايي ك تو ازش به اسم خوبي نام بردي همش پولي بود

خونه خريدن طلا خريدن 

خيلييييييي بايد محتاط كنه 

عروسي رو عقب بندازه تا مطمعن بشه 

ك فك نكنم خواهرت كوتاه بياد چون يه بار جدا شده ميترسه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
انقدر خواهرتو دوس داره که حتی با اون تحریک نمیشه اونم تو عقد که آقایون داره از چشمشون اسپرم میپاشه&n ...

والا خواهرم که میگه خیلی داغ و هروقت اونجاس رابطه رو دارن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
و برای خانوما،،، خانوم خل و چل هم زیاد داریم

دیگه ببین اقایون چی به سرشون آوردند که خانوما این طور شدند

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
و برای خانوما،،، خانوم خل و چل هم زیاد داریم

تو مردی؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
نه به خدا آخه خب توجه هم میکنه بهش مثلا بهش زنگ زیاد میزنه هرروز باید ببینش برای همین میگم یعنی بی خ ...

یاخدا انگار میگین همین ک زندس کافیه☹ دیگه شما ک خودت دلت برا خواهرت نمیسوزه مادیگه چی بگیم اخه شما ک همش داری طرفداریشو میکنی

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
آخه خواهرم دوسش داره و حتی به خاطره اون تو رو مادرم و پدرم وایمسته 

ب خواهرت بگو بروسرخونه زندگیت بعدمن تاپیک طلاقتو میخوام بزنم آخه خداعقل داده این یارو چی داره خواهرت عاشقش شده پول داره؟!خانوم بازنیست؟!تورابطه اسم کسی دیگه ای رو اورده بعد هنوز زنده هست؟! ای وای من