2777
2789

قشنگه ؟ کارایی داره؟ منم بگیرم

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتون حالت داره؟

نه موهام فره 

وقتی میکشم تا حدود زیادی صاف میکنه ولی وز بودنش همچنان هست

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
نه موهام فره  وقتی میکشم تا حدود زیادی صاف میکنه ولی وز بودنش همچنان هست

منم موهای تقریبا فری دارم ولی مسترسم بخرمو بدردم نخوره....امکان هست از موهات بعد برس کسیدن بزاری؟راحته کار باهاس

منم موهای تقریبا فری دارم ولی مسترسم بخرمو بدردم نخوره....امکان هست از موهات بعد برس کسیدن بزاری؟راح ...

بنظرم اتو بکشی بهتره 

منم نمیدونستم خریدم 

راضی هستم ولی فکر کنم خیلی بکشم بهتر میشه 

و اینکه با سرم مو کشیدم بهتر صاف شد

ولی مثه اتو مو صاف صاف نمیکنه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
منم میخوام موهام لخته   بدرد میخوره؟

اگر موهای خودت صافه خیلی بهترش میکنه 

یکی دو درجه بهتر میکنه