2777
2789
عنوان

پسرم همش لپ لپ می خواهد!

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 29 پست

پسر من هم بستنی میخواهد!!

ولی چون آلرژی داره خودشو بکشه هم نمیخرم سلامتیش برام مهم تره تا تحمل دقایقی گریه !!

دوستم مقاومت کن دربرابر خواسته های نامعقولش و حواسش رو از چیزی که میخواد پرت کن یا یکی دوبار جای لپ لپهای قبلی رو بذار تو کیفت بیار براش باز کرد دید خالیه خودتو بزن اون راه بگو خراب شده دیگه توشون خالیه تا خسته بشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریمه نبودن در خانه است!

حالا بازراین خوبه  ما پارک کوچیک کنار خونمونه هفته ای سه بار میبرمشون. پیاده میریک خیلی نزدیکه  دوتا بچه تمام وسایلا سئار میشن هیچ وقتم راصی نمیشن از یکی شون بگذرن. اخرشم باید پر کیسه آت اشعال بخرن  هر دفعه رفتن کمتر از چهل تومن نمیشه. من شوهرم با هزار منت ماهی500 می ریزه به کارتم همشو بچه ها خرج میکنن خودمم بوق

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
پسر من هم بستنی میخواهد!! ولی چون آلرژی داره خودشو بکشه هم نمیخرم سلامتیش برام مهم تره تا تحمل دقای ...

خودش با ظرفهای خالیش لپ لپ درست می کنه و با من بازی می کنه میگه زنگ بزن لپ لپ فروشی مثلا! والله خودشون ختم روزگارند!

حالا بازراین خوبه  ما پارک کوچیک کنار خونمونه هفته ای سه بار میبرمشون. پیاده میریک خیلی نزدیکه& ...

باید حساب خودت را از بچه ها سوا کنی! یا بجاش پولشو بهشون بدی بیندازند تو قلکشون؛ بعدا چیزی که خواستند بخرند باهاش

باید حساب خودت را از بچه ها سوا کنی! یا بجاش پولشو بهشون بدی بیندازند تو قلکشون؛ بعدا چیزی که خواستن ...

باباشون اصلا موافق پارک رفتن نیست. میگه بچه ها مریض میشن بی ادب میشن هزارتا بهونه.  میگه اصلا نبر من دلم میسوزع تو خونه باشن همش.  البته امروز جریمشون کردن گفتم چون اذیت کردین نمیریم ولی میدونم دوساعته دیگه پدرمو درمیارن

آخرش که چی؟ بالاخره باید وارد همین اجتماع بشوند. چند سالشونه؟

والا گناه دارن سه ماهه دیگه باز پاییز و زمستون همش تو خونه

شش ساله و سه ساله دارم

ممنون گلم نه پسر دخترن. بخدا اختلاف سن کمتر از 5سال بزرگترین اشتباهه

همسر من که کلا با تصور دومی هم مخالفه! البته خداییش بچه دردسرسازی هم نیست پسرم! ولی شرایط واقعا مشکل شده و توقعات بچه ها هم بالا رفته!

واقعا متاسفم برای کسایی که میگن این خواسته بچه نامعقوله،من بچه بودم عاشق این بودم بابام با بستنی بیاد خونه و همیشه هم بستنی میگرفت برامون والا نه متوقع شدم نه هیچی فقط هروقت فکر میکنم به نتیجه میرسم پدرم هیچ چیز برامون کم نزاشت و عقده هیچی رو ندارم تو یه روزایی هم مجبور به قناعت بودیم و قناعت کردیم لطفا بچه 4 ساله رو با آدم 40 ساله مقایسه نکنید،دلخوشی پسر شما الان به همون دست پر شماست ازش دریغ نکن

واقعا متاسفم برای کسایی که میگن این خواسته بچه نامعقوله،من بچه بودم عاشق این بودم بابام با بستنی بیا ...

آره حواسم هست. عمه ام والله از نوه هاش مثل شمر نگهداری می کرد! البته دخترش هم زن داداش خودمه! باید یک جای مشخص بازی می کردن و زود هم بساطشون را جمع می کرد که نظم خونه اش به هم نریزه. برای غذا خوردن هم باید حتما روی روفرشی می نشستند تا غذاشوت تموم بشه! البته روش تربیتیش این بود. الان هم نوه اش که برادرزاده منه، 9 سالشه. باور کن تا حالا ندیدم تو مهمونیا بیادسرمیز و کلا ببینه غذا چی هست. حسابی هم وابسته به تبلت شده! پسر من تا ته و توی غذاهای میز را درنیاره، ول کن نیست. با برادرزاده دیگرم که حدود سه ماه پیش مادرش را از دست داد، هم بازی شدند و با من می شوند سه تا!عصرها باید کلی قطار بازی و بدو بدو بازی کنم باهاشون. خیلی هم حساس نمیشم که اتاقشون کاملا مرتب باشه! گوربابای حرف مردم!