2777
2789
عنوان

سوال درباره زیبایی موهای کودکانه

143 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من دخترمو میبرم باله دیروز که رفته بودم یکی از دوستای همینش توی موهاش یه تارهای رنگی که صورتی بود گزاشته بود وقتی سرشو تکون میداد رنگی میشد تو تار موهاش 

دخترم خوشش اومده بود بعد دیگه کوچیکم بود نمیشد ازش سوال کنم اینا چیه تو موهات

خاستم بدونم شما میدونید اونا چین و چجوری به مو وصل میشن؟؟

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اسمش لمه!نخ های رنگی!با گره وصل میشه به مو

خودم میتونم‌وصل میکنم‌یا باید ارایشگر اینکارو انجام بده؟

ی نخهای خیلی باریک و براق تو همه رنگها هست نصبشم فقط گره هست هیچ کاری نداره

وقتی ببرم حموم باز میشه؟؟یعنی یبار مصرفه

اسونه یه بار نگاه کنی یاد میگیری،من خواهرم برام وصل میکرد!از رو دست ارایشگر دیده بود یاد گرفت

پس برم مغازه بگم لمه بده

خوب شد اسمشو یاد گرفتم وگرنه باید میرفتم به مغازه دار ۲۰ سوالی ...😅😅😅