2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوشبخت باشین بچه ها من ۲۱سالمه و دخترم ۱سالشه شوهرمم ۳۱ ۷ساله ازدواج کردیم ۲سالش عقد ک تنها دوران خوب زندگیمون بود ب شوق بهم رسیدن زود سر و ته عروسی و بهم آوردیم ولی غافل از اینکه دیگه روزای سختمون میشه منو شوهرم البته بیشتر شوهرم با من تفاهم نداره با بهتره بگم نداریم توی هیچ زمینه ای نمیتونیم باهم کنار بیایم نمیتونم قانعش کنم یا اون منو نهایتش یا یکیمون کوتاه میایم یا اون مشکل میمونه از همون اول عروسی ما با هم جنگ داشتیم تاب همین الان روز خوش نداشتیم دلم برا دخترم میسوزه علاقم بهش کم شده چون اذیتم میکنه تاپیک زدم ک گفتم دخترمونو دکتر نمیبره گفتم ببریم بینمو شکسته صورتم داغونه خواستید عکس میذارم نگید الکی میگم شوهرم برای همه خوبه ولی من با اینکه همیشه سعی میکنم باهاش کنار بیام بدتر میشه انکار خوشحال میشه لجمو در بیاره بیچاره بچم ک آرامش نداره از دعواهای ما شرایط طلاق ندارم چون میدونم ک شوهرم نمیتونه مهریه بده خانواده مم پشتم نیستن و حمایت نمیکنن شوهرم دیگه علاقه ای بهم نداره دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم خیلی ناامیدم نگران دخترم و آینده شم آدم زرنگیم و همیشه خونه برق میزد الان دلی ک پاشم غذا هم درست کنم ندارم توروخدا با دلهای پاکتون دعامون کنید ب شوهرم گفتم بریم مشاور میگه خودت برو اینجا نداره و شهرای دیگم تنها نمیتونم خواهش میکنم اگه راه حلی دارید دریغ نکنید،التماس دعا توی این اذان سر نماز هاتون یادم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم مشاور تلفني بگير من شمارشو ندارم تاپيك جدا بزن ميان بهت ميگن 

خيلييي واقعا تاثير داره بهت كد ميدن بدون هزينه برات وقت ميزارن 

تو واقعا نياز به مشاوره داري 

اول حال خودتو خوب ميكنه بعدا هم كم كم شوهرت ببينه با تلفنه شايد كوتاه بياد حرف بزنه 

مشكلتون ريشه اي با دوتا حرف ما درست نميشه ادم كار بلد نيازه 

ولي اونقد وحشتناك نيس ك نشه حل كرد

برات بهترينارو ميخام 

هنوز اول راهي با درايت خودت و كمك روانشناس انشالله زندگيتو ميسازي

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.