2777
2789
عنوان

امروز یه خانم زنگ زد خونمون

360 بازدید | 20 پست

گفتش که بیمه تکمیلی دارین یا نه؟یه سری مشخصات گرفت و بعد گفت بررسی میکنیم اگه واجد شرایط بیمه باشین ده روزه براتون یه کارت میاد که برای استفادع از خدمات پزشکی40درصد تخفیف میگیرین ادرسشونم پرسیدم گفت از سمت دولته و تایید شده نظام پزشکی. .خبر دارین قضییه صحت داره یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گول خوردی رفتتتتتت 

بازاریاب یکی از شرکتهای بیمه بوده که میخواسته بیمه تکمیلیتون کنه وگرنه بیمه تکمیلی شرایط نمیخواد هر بیمه ای دلتون خواست میتونید اقدام کنید برای تکمیلی بعدشم بستگی به بیمه تکمیلیتون داره که چند درصد هزینه های درمانو میده بعضیا تا ۹۰ یا ۸۰ درصد هم تقبل میکنن

عزیزم من یه بار که دنبال کار میگشتم یه جایی نوشته بود بازاریاب میخواند رفتم ببینم کارشون چیه اگه خوبه استخدام بشم گفت ما کارت تخفیف میفروشیم یعنی باید به یه سری شماره زنگ بزنیم این کارتارو که کارت تخفیف پزشکیه رو معرفی کنیم اگه بتونیم بفروشیم بیست درصدش به بازاریاب میرسه که البتت من نرفتم چون پورسانتی بود،احتمالا این خانومم برا اینکه بتونه اینو بفروشه به شما داشته بازار گرمی میکرده چون در ازای هر کارتی که بفروشه پورسانت میگیره قیمتشم 65

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...