2777
2789
عنوان

آیا جواب میده ؟

66 بازدید | 4 پست

پسرم فوق العاده شیطونه و همیشه در و دیوار و من و باباش و مادرجونو بابابزرگ و اذیت میکنه و لگد میزنه . بعد همش بدجور جواب آدمو میده. لج بازه و کلا مردم آزاره بعد دعواش کنی میخنده میگی نکن بدترش میکنه.  اصلا یه چیز عجیبی ! 

دیروز براش یه جدول تشویقی درست کردم که واسه کارای خوبش لبخند بچسبونم و کارای بدش شکلک ناراحت. این روش جواب میده ؟ کلا چیکارکنم کلافه شدم بخاطر این کاراش !!!؟؟

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اكثر پسراي اطرافم كه ديدم همينطورن منم اصلا تحمل ندارم،خداكمكم كنه☹️

اره خدایی خیلی سخته واقعا درمونده شدم. بردم مهد امسال باید پیش بره. ولی مربیش میگه از دستش خسته شدیم. بچه هارو میزنه و مربیشم زد. جوابه مربی رو میده و اصلا حرفشو گوش نمیکنه . میخوام ببرم مشاور.میترسم کلاس اول به مشکل بخوریم

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
اره خدایی خیلی سخته واقعا درمونده شدم. بردم مهد امسال باید پیش بره. ولی مربیش میگه از دستش خسته شدیم ...

اره ببر،بچه خاهر منم اينجوريه فقط ميزنه ميبرنش مشاور و ..بهتر شده

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍