2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که الان ویارم شدیدشده دوباره ،با اینکه اخرهای بارداریم ،لوی غذا تو خونه بپیچه نمیتونم دیگه اون غذا رو بخورم ،،،،زنگ میزنم رستوران

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

من دارم پیراشکی گوشت درست میکنم.تازه خمیرشم خودم درست میکنم.چندروزه دلم میخواد ولی تنبلیم میاد امروز دیگه همت کردم پاشدم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

سلام من زرشک پلو با مرغ میزارم

منم دیروز تا ساعت ۱۲ نمیدونستم چی بپزم یه چیزی سرهم کردم

من سعی میکنم یه روز در میون گوشت و مرغ باشه

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
کوکو سیب زمینی

خوش بحالت 

هوس کردم ولی همسرم برا ناهار کوکو نمیخوره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من که الان ویارم شدیدشده دوباره ،با اینکه اخرهای بارداریم ،لوی غذا تو خونه بپیچه نمیتونم دیگه اون غذ ...

چرا ایکر بارداری نزدی؟مگه آخر بارداری هم ویار میاد باز منم آخرامه ولی نسبت به اول که داغون بودم الان خوبم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا