2777
2789
عنوان

مامان هایی که تو راهی دارید

176 بازدید | 22 پست

بیاید کلی باهم حرفای شاد بزنیم.از حس های قشنگتون بگید از اینکه تکون خوردن نی نی هاتون چه حس قشنگی داره .بیاید دور هم برای نی نی های قشنگمون شکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع و مزه ى تلخ دهنم حس هاى شاد رو از بين برده فعلا😫

منم همش تهوع و تلخی دهان داشتم

الان ۱۹هفته هستم چیزی به موفقیتم نمونده دارم شکستشون میدم باهاشون مبارزه کردم و مقامت

منم همش تهوع و تلخی دهان داشتم الان ۱۹هفته هستم چیزی به موفقیتم نمونده دارم شکستشون میدم باهاشون مب ...

منم توى ماه چهارمم

دارم همينكارو ميكنم😖😖😖💪🏻

Mojtaba's wife💍and mother Noora👩‍👧

من هنوز فقط میخوام اقدام کنم اسم انتخاب کردم خخخخخخخخ پسرم مهیار کسی که بدترین حالات دوران بارداری ارزششو داره چون فرزندم به دنیا میاد کسی که از وجود منه. واقعا خدایا شکرت بابت نعمت مامان شدن که خدا به ما خانما میده

یکی از بهترین حسام این بود وقتی اذان میشندیم دستمو میزاشتم رو شکمم دعاش میکردم . . . 

هنوزم ک هنوز وقتی صدا اذان رو میشنوه گوشاش تیز میشه...

برمیگرده سمتش قوربونش برم الانم خوابه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

کاش به همدیگه نزدیک بودیم تولد فرزندانمونو حضوری بهم تبریک میگفتیم کاش میتونیستیم تو پارکی جای مامان های باردار هر شهر باهم اشنا میشدیم کلی از لذت های دوران بارداری میگفتیم و کلی میخندیدیم شاد بودیم