2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ب این سادگی نیست باتوجه ب نقشی ک داری حالا یه سریا بزرگتر مثلا مقام یه کشوری با یه ادم معمولی تاثیر عملشون فرق داره از لحاظ اندازه تاثیر اون عمل ک رو زندگی بقبه اعمال مبشه ... ولی خب عمل رو ک انجام میدی این تاثیراتشو میذاره وازاونجایی ک همه چی گرده ! نتیجش ب خود مبدا عمل برمیگرده 

کارما بسیار مبحث پیچیده ایه، در کلام ساده ست ولی در عمل خیلی باید جزئی بهش نگاه کرد، و این کار از توان یه انسان عادی خارجه. بنابراین کارما رو هستی با نظم خودش اروم اروم پیش میبره. من به شدت موافقم.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
هرچی ما داریم ی اسم باکلاس میذارن روش این خارجیا 😐😂😃حالا یکی صدی تا صبح بگه بابا از هردست بدی از ...

همه تمدنا، ادیان و افکار از یه چیز نشأت میگیره. خب در کلام متفاوته ولی ریشه همه شون یه چیزه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
همه تمدنا، ادیان و افکار از یه چیز نشأت میگیره. خب در کلام متفاوته ولی ریشه همه شون یه چیزه.

اره دیگه منتهی تا اسمش باکلاس نباش نمیفته رو زبونا اینو اونور آبیا خوب فهمیدن😊😆

من واقعا درکش کردم.من دیدم ادمایی که دل شکستن بعد چند وقت بدجور بقیه دلشونو شکستن‌.مامانم همیشه میگه برای کسی که اذیتت میکنه ناراحتت میکنه بیشتر دعا کن دنیا و کاینات ول کن اون نیست تا نظم هستی برگرده دوباره سرجاش.هیچ ازاری بی جواب نمیمونه

هر چه بکاری همان درو خواهی کرد

مسلما هيچ كاري بي نتيجه نميمونه 

اين ديگه اعتقاد يا باور نميخواد 

چون دنياي ما دنياي انعكاسه هر كاري كنيم دوباره به سمت خودمون منعكس ميشه