2777
2789
انشالا هستی منم دیروز بعد دوسال انتظار کاهش وزن ده کیلویی خدا امام رضا  انگاری صدامو شنیدند &nb ...

این شیافی ک میگین شیاف چیه؟؟سر خود میذارین؟؟؟

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
مرسی عزیزم انشالا ۴روزه عقب انداختم ولی هیچ علایمی از پری و بارداری ندارم امضات یعنی چی اماممنو؟

امام زمانمونو میگم😢

۴روزه عقب انداختی یدونه بی بی چک میزاشتی خب

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین 6تا9روز طول میکشه تاجفت تشکیل شده وهورمون بتا آزاد کنه .ممکنه .البته دقت خیلی آزمایشا 72ساعت بعد ...

چ قد جالب

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

امام زمانمونو میگم😢 ۴روزه عقب انداختی یدونه بی بی چک میزاشتی خب

انشالا هرچی زودتر ظهور کنند عزیزم ماه پیش ۱۰تا بی بی زدم برا هر کدومش ۱ساعت اشک میریختم خیلی داغون شده بودم دیگه قول دادم تا ۱هفته نگذره بی بی نزنم

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
عزیزم هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه یکم صبر کن چند روز دیگه برو

دکترم میگه یکشنبه ولی یکشنبه حس میکنم زوده چهارشنبه برم بهتر نیست از انورم شباف پروژسترون گفته میزارم چون قبلا سقط دو قلو داشتم 6ماه زایمان زودرس کردم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
دکترم میگه یکشنبه ولی یکشنبه حس میکنم زوده چهارشنبه برم بهتر نیست از انورم شباف پروژسترون گفته میزار ...

حرف دکترتو گوش کن بهتره عزیزم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
انشالا هستی منم دیروز بعد دوسال انتظار کاهش وزن ده کیلویی خدا امام رضا  انگاری صدامو شنیدند &nb ...

خداروشکر....

چ شیافی میزارین

من خودمم ۱ هفته هست پریودم عقب افتاده همه حالتایه بارداری رو هم دارم الانم از تهوع خابم نبرده هنو بی بی نزاشتم

شما چقد عجولین

استارتر عکس بی بی رو بزار

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
این شیافی ک میگین شیاف چیه؟؟سر خود میذارین؟؟؟

نه سر خود نیست دکترم زنگ زدم شیاف پروژسترون شبی یدونه گفت بطار اسید فولیکم بخور یکشنبه ازمایشت تکرار کن سرخود مگه دکترم من این شیاف هورمون زنونه جلوگیری از سقطه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من هم  ده روز بعد از اقدام گذاشتم مثبت شد ولي خييلي كم رنگ بود ان شا الله براي شما هم مثبت باشه ...

مبارک باشه

نوشتم بخون

اخرین پریودت کی بوده؟ من ۲۸ خرداد😁😁

انشالا هرچی زودتر ظهور کنند عزیزم ماه پیش ۱۰تا بی بی زدم برا هر کدومش ۱ساعت اشک میریختم خیلی داغون ش ...

ای جاااانم... میفهمم...

منم اون موقعها با این ک خیلی علاقه نداشتم باردار شم بیبی خیلی میزاشتم ولی سری ای ک حامله بودم ۱۸ روز عقب انداختم رفتم امتحان کردم مثبت بود دست و پام میلرزید از خوشحالی...

حالا آدم اگه منتظر باشه خیلیییییی سخته

خدا حاجت دلتو بده عزیزم

اگه بعدا امتحان کردی مثبت بود ب من خبر بده خیلی دعات کردم

خوشحال میشم