2821
2789
عنوان

بارداری

122 بازدید | 7 پست

ببخشید ک همچین سوالی میپرسم.

الان رفتم دستشویی و یک قطره خون قسمت عقب لباس زیرم دیدم. ینی خیلی خیلی کما، فقط ی قطره کوچیک. ک انگار از مقعد بوده. یبوستم نشدم ک بگم بخاطر اون بوده. دو هفته پیشم اینجوری شده بود. یکی دوتا قطره خیلی ریز اون قسمت ک انگار از مقعده رو لباسم بود. کسی تجربه داشته ک ممکنه ب چ دلیل باشه؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر گوارش برو حتما.

ینی میگین ب بچه ربطی نداره؟ دو هفته پیشم اینطوری شد، نگران بودم رفته بودم دکتر. صدای قلب نی نی رو ک گذاش اروم شدم. البته ب دکترم نگفته بودم ک اون قسمت قطره خونو دیدم. چون برا اون موقع وقت دکتر داشتم و بهش گفته بودم چن باری لک دیدم، صدا قلبشو برام گذاش بشنوم. ولی خب لکهای قبلی از قسمت واژن بود و مدلش فرق داش. لک قهوه ای بود و قطره خون نبود. ک اونو دکتر گف نگران نباش موردی نداره. ولی اون دوهفته پیشیه و این امشبیه ی قطره کوچولوی خون بود و از قسمت مقعد. نمیدونم باز فردا پاشم برم دکتر یا ن

حتی چندروزپیشم یبوست نداشتی؟

ببین، در کل زیاد یبوست میشم. حتی قبل بارداری اکثرا این مشکلو داشتم. ولی پیش نمیومد ک لباسم کثیف بشه. و اینکه امشب اینطوری نبودم.

گوارش و هضم غذام ک خیلی مشکل داره. واقعا دارم اذیت میشم. ولی این قطره خون عجیب بود برام.

ببین، در کل زیاد یبوست میشم. حتی قبل بارداری اکثرا این مشکلو داشتم. ولی پیش نمیومد ک لباسم کثیف بشه. ...

خب ممکنه بهمون علت باشه مثلا پنج روزپیش به رودت فشاراومده،الان رفتی دستشویی زده بهش خون اومده،فکرنکنم مشکل خاصی باشه،حااالا چون بارداری بهتره بادکترت درمیون بذاری

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
عزیزم معذرت میخوام ولی جدید شیو نکردی؟ بعضی وقتا یه جایی رو بریدی اون موقع متوجه نشدی

ن اصلا دلیل خاصی نمیبینم. البته گفتم زیاد یبوست میشم. ولی خب امروز اینطور نبودم.

من لک بینیام ماهی یباره ک دکترم میگف نیازی ب شیاف نداری، چون احتمالا رحمت هنوز زمان پریودت ک میرسه واکنش نشون میده و چیزی نیس. ولی این دوبار از قسمت واژن نبوده. حالا موندم فردا برم دکتر یا ببینم اگه دیگه مسئله ای نبود بذارم برا یک هفته و نیمه دیگه ک وقت ازمایش خون و دکتر دارم بهش بگم. 

حالم خیلی بده و تهوع هنوزم ولم نکرده. بیرون رفتن برام خیلی سخته، سوار ماشین میشم تهوم چن برابر میشه. ولی اگه واجب باشه فردا حتما برم