2777
2789
عنوان

مادر بی رحم🔫😑

1500 بازدید | 32 پست

دو هفتس اومدم خونه مامانم شوهرم خونه خودمونه که طبقه بالای مادرشوهرم ایناس..خیالم راحت بود گفتم پیش مامانشه به هرحال کاری داره انجامش میده

هفته اول بلند شد رفت خونه دخترش

هفته دومم بهونه اورده دستم درد میکنه نمیتونم هیچ کاری کنم

شوهرم هرشب خسته کوفته از سرکار میاد مامانش انقد آهو ناله میکنه ک پامیشه میره خونه خودمون یه چیز حاضری میخوره میخوابه

خودمم دکتر بهم استراحت داده نمیتونم هیچکاری بکنم

مادرشوهر من بیشتر شبیه نامادری ها با پسرش رفتار میکنه تا مادرا😕

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من به محض اینکه ما عقد کردیم دیگه غذا نمیداد شوهرم ببره شرکت بخوره , من میدیدم غذا نداره مامانم براش غذا درست میکرد میدادم با خودش میبرد

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ازلجش اینکارارومیکنه

آره میدونم..ولی الان داره پسر خودشو آزار میده

والا هیچ مشکلی نداشت منکه اومدم این یهو دستش درد گرفت

مادرشوهر من به محض اینکه ما عقد کردیم دیگه غذا نمیداد شوهرم ببره شرکت بخوره , من میدیدم غذا نداره ما ...

منم این هفته مامانم غذا ک پخته بسته بندی کرده گذاشته فریزر که وقتی اومد ببره با خودش😒دلم خوش بود مامانش کنارشه 

مادرشوهر من به محض اینکه ما عقد کردیم دیگه غذا نمیداد شوهرم ببره شرکت بخوره , من میدیدم غذا نداره ما ...

من دوساله عروسی کردم هنوز مادرشوهرم غذا میذاره واسه سرکارش 😐

من دوساله عروسی کردم هنوز مادرشوهرم غذا میذاره واسه سرکارش 😐

قدرشو بدون , من 9ماه حامله بودم طبقه بالاش بودم , سرکار هم میرفتم یه بار یه غذا برام درست نکرد , بعد دم ظهر میومد غذای ما رو که اندازه خودمون دو تا بود میخورد و میرفت , بعد همه جا گفته بود من هرروز برای عروسم شام و ناهار آماده میکنم😐

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
آره میدونم..ولی الان داره پسر خودشو آزار میده والا هیچ مشکلی نداشت منکه اومدم این یهو دستش درد گرفت

بنا به مصلحت بعضی جاهاشون درد میگیره یا خوب میشه, مثلا مادرشوهر من مهمون دعوت نمیکنه چون پیره و مریضه ( البته اگه بخواد مهمون دعوت کنه خواهرشوهرم و جاریم همه کار میکنن ) , ولی اگه ما بخوایم بریم مسافرت , کاملا سالمه و با ما میاد که خون به جیگرمون کنه 😕

بنا به مصلحت بعضی جاهاشون درد میگیره یا خوب میشه, مثلا مادرشوهر من مهمون دعوت نمیکنه چون پیره و مریض ...

خخخخ😂😂😂😂وای