2777
2789
عنوان

مادر بی رحم🔫😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 32 پست

شوهرتو و شوهره منو همه شوهرای دیگه که اینجوری مامان دارم بیشتر جون میدن واسه ماماناشون خیالت ذهن.اون عادت داره افتخارم میکنه به مامانش توهم برات مهم نباشه وقتی اونیکه زاییده براش مهم نیست😈😉البته اگه مثله من عاشقه شوهرت باشی گفتنش راحته ازتووو میسوزی😳😭

شوهرتو و شوهره منو همه شوهرای دیگه که اینجوری مامان دارم بیشتر جون میدن واسه ماماناشون خیالت ذهن.اون ...

نه خیلی کلافس از دست مامانش فک کنم بحثشونم شده ب من نمیگه

من دیوونه ی شوهرمم😢الان تمام فکرم اونه 

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بنظرم مادرشوهر آدم اینجوری باشه خیلی بهتره

من مادرشوهرم خیلی عاشق بچهاشه همش دوربچهاش میگرده و همه کار میکنه درنتیجه شوهرمم خیلی دوسش داره و وابستش هست اما شما راحتین اگه بهش محبت کنین کاملا وابسته شما میشه

اتفاقا بنظرم مادرشوهر آدم اینجوری باشه خیلی بهتره من مادرشوهرم خیلی عاشق بچهاشه همش دوربچهاش میگرده ...

اتفاقا خیلی ب خودم وابستس

تمام کلافگیشم برا اینه که من خونه نیستم کار خونه و غذا و اینا بهونس 

مادرشوهرم دلیله حتی جداخوابیدنای ماست.منوشوهرم عاشقه هم بودیموهستیم اما این عفریته ی عجوزه هرروز یه ...

الهی...

چرا مگه چیکار میکنه

الهی... چرا مگه چیکار میکنه

همه کار.فضولی دخالت و.... دلم ازش خونه.فکرکن پولای عروسیمونو جمع کردباپس اندازش واسه دختره مجردش خونه گرفت درصورتیکه تک پسرش بادوتا بچه هیچی نداره.اسمه بچمو مثله اثاثم نذاشت باسلیقه خودم باشه تو همه چی فضولی  میکنه جز تاریخه مرگم😢😢😢😢

اتفاقا خیلی ب خودم وابستس تمام کلافگیشم برا اینه که من خونه نیستم کار خونه و غذا و اینا بهونس 

آره دیگه عزیزم خوشبحالت که بهت وابستست منم گاهی باخودم میگم‌کاش مادرشوهرم اینقد به بچهاش محبت نمیکرد تا شوهرم محبتای منو بیشتر ببینه

البته شوهرم زبونی بهم محبت میکنه و برای هر کاریم ازم تشکر میکنه ومیگه قدرتو میدونم ولی هروقت این حرفا رو بهم میگه من سریع تو ذهنم میاد که این حس رو نسبت به من بیشتر داره یا مادرش که اینقد دوسش داره

همه کار.فضولی دخالت و.... دلم ازش خونه.فکرکن پولای عروسیمونو جمع کردباپس اندازش واسه دختره مجردش خون ...

خب تو روش وایسا

شوهرت واکنشش چیه

آره دیگه عزیزم خوشبحالت که بهت وابستست منم گاهی باخودم میگم‌کاش مادرشوهرم اینقد به بچهاش محبت نمیکرد ...

الان ک تنهاس دلم براش میسوزه😢عصبی شده لاغر شده سیاه شده

خب تو روش وایسا شوهرت واکنشش چیه

پراز سیاسته جلوپسرش یه جوری قربون صدقم میره اگه هرچی بگم شوهرم باورنمیکنه میگه تو چون خودت چشمه دیدنشونداری اینارو میگی.ذاتت خرابه.چی میخوای ازجونش.

بقران قسم چندبار باگوشای خودم شنیدم پشتم با دوستاش فحش میدادو از اقبال داشتنم میگفت

[QUOTE=65085888]الان ک تنهاس دلم براش میسوزه😢عصبی شده لاغر شده سیاه شده[/QUOT حق میدم نگرانشی غصه ...

نه داداشم کوچیکه نمیتونه بابامو داداشمو تنها بذاره