2777
2789
عنوان

وقتی کیسه آب پاره میشه

483 بازدید | 29 پست

سلام

دوستان از وقتی کیسه آب پاره میشه چقدر برای زایمان وقت داریم؟ من برای زایمان میخوام برم شهر خودمون که دوساعتی با اینجل فاصله داره دو هفته دیگه ان شالله میرم. ولی تو فکرم که اگه خدای نکرده زودتر دردم بگیره و کیسه آب پاره شه چقدر وقت دارم خودمو برسونم اونجا؟ برم یا بیخیال شم اصلا و همینجا زایمان کنم؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کیسه آبم ساعت ۳ نیم بعد از ظهر ترکید ( البته تو بیمارستان ) ساعت ۸ شب سزارین شدم 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

اره باا وقت داری منکه دو  سه ساعتی طول کشید وسایلامو جمع کنم تازه راهی بیمارستان بشم.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
من شنیدم ۸ساعت‌بعدش مهلت داری زایمان کنی وگرنه بچه خفه میشه و باید سزارین بشی

ترسم از همین احتمال خفگیه که میگن. اگه ۸ ساعت وقت باشه خوبه

عزیزم چقدپیر میخای بری خوب از همی الان برو دیگ منم میخام برم شهرمامانم اینا زایمان کنم میخام تو 3 ...

هنوز خونه کار دارم. نمیتونم زودتر برم. 😔

سلام اصلا ریسک نکن همان جا که هستی برو بیمارستان چون من کیسه اب که پاره شد خونریزی شدید کردم  از وقتی که کیسه ام پاره شد تا سزارین یک ساعت بیشتر طول نکشید باز هم دکتر گفت دور بچه دیگه ابی نمونده بود