2777
2789

من ۱۳ هفته رفتم سونو گفت ضربان نداره. ۱۱ هفته رشدش وایساده بود.  بچه دوممه.  بعد یه چیزایی درباره انعقاد خون و این چیزا شنیدم خیلی میترسم.بعد منم شهرستانم فک نکنم همچین ازمایشاتی دکترم بنویسه. برا یه سقطم فک نکنم کاری کنن.  اونایی که همچین تجربه ای داشتن بیان کمک. چیکار کردن . بارداری بعدی مشکلی نداشتن. 

گلم منم یه سقط تو هفته هشتم داشتم 

بارداری دومم بود. پسرم 5 سالشه سر اون هیچ مشکلی نداشتم. این سری دوباره که باردار شدم دکتر فقط به من فولیک اسید 5 داد. سه ماه قبل از اقدام شروع به مصرف کردم. 

تا الان که 12 هفته و سه روزمه فعلا خدا رو شکر مشکلی نیست. 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار واسم اتفاق افتاد ...مث شما خیلی دنبال دلیل بودم همه آزمایشات ایمنی انعقادی حتی ژنتیک خودم و همسرم دادیم و هیچ مشکلی نبود... با اینکه بچه اولم مشکلی نبود و سقطام بعدش بود...دوسال نازایی گرفتم دیگه کاملا ناامید بودم امسال عید باردار شدم و لحظه لحظه استرس کشیدم و البته به پیشنهاد متخصص خون انوکسا زدم با اینکه پزشک خودم مخالف بود 

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...

سلام منم بارداری اولم تو یازده هفته ضربانش قلبش ایستاد باید سیزده هفته بودم که نموند و سقط کردم الان یه دختر چهار ماهه دارم سر این کلی استرسشو داشتم اتفاقی بیافته ولی خداروشکر خدا دخترمو صحیح و سالم گذاشت بغلم راستی مشکلی نداشتیم ما دکترم گفت سقط اول بررسی نمیخواد

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
گلم منم یه سقط تو هفته هشتم داشتم  بارداری دومم بود. پسرم 5 سالشه سر اون هیچ مشکلی نداشتم. این ...

خداروشکر عزیزم انشالله که بسلامتی نی نی رو  بغل بگیری گلم 😘😘❤🌷🌷

سلام منم بارداری اولم تو یازده هفته ضربانش قلبش ایستاد باید سیزده هفته بودم که نموند و سقط کردم الان ...

ای جونم خدا حفظش کنه برات گلم

بله معمولا سقط اول رسیدگی خاصی لازم‌نمیدونن

من سه بار واسم اتفاق افتاد ...مث شما خیلی دنبال دلیل بودم همه آزمایشات ایمنی انعقادی حتی ژنتیک خودم ...

الهی واقعا سخته.

خداروشکر که باردار شدین گلم انشالله کع اینبار نی نی رو صحیح و سالم بدنیا میاری

خداروشکر عزیزم انشالله که بسلامتی نی نی رو  بغل بگیری گلم 😘😘❤🌷🌷

ممنونم 

ان شالله شما هم بارداری سالمی در پیش رو داشته باشین 😘

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

الهی بمیرم وای که خیلی ناراحت شدم   خیلی سخته خودمم دوتا سقط داشتم هر سری کلی بهم ضربه عاطفی وارد شد

فقط یادت باشه دفعه بعد حامله شدی حتما اسپرین بخوری

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
الهی بمیرم وای که خیلی ناراحت شدم   خیلی سخته خودمم دوتا سقط داشتم هر سری کلی بهم ضربه عاطفی ...

خدا نکنه گلم

بمیرم علت سقطای شما مشخص شده؟

اسپرین دکتر بهم میده یا خودم بخورم؟

خدا نکنه گلم  بمیرم علت سقطای شما مشخص شده؟ اسپرین دکتر بهم میده یا خودم بخورم؟

خدانکنه

حاملگیه اولم نمی دونستم حامله م قرص اورژانسی و یه عالمه ال دی خورده بودم

دومین حاملگیم پوچ بود 

بعضی دکترها اصلا میگن اسپرین نخورین اما تمام مراکز باروری که کلی هم هزینه هاشون همون اول تست بارداری مثبت میشه اسپرین بچه یا اسپرین ۸۰ و شیاف پروژسترون میگن استفاده کن مخصوصا کسایی که سقط داشتن چون ۸۰ درصد حاملگی هایی که سقط میشه واسه خون غلیظ هست 

من الان دکترم اسپرین نگفته اما خودم استفاده میکنم منتهی من اسپرین ۸۰ و با این حال  نصف میکنم یعنی ۴۰ میشه مصرف میکنم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
خدانکنه حاملگیه اولم نمی دونستم حامله م قرص اورژانسی و یه عالمه ال دی خورده بودم دومین حاملگیم پوچ ...

الهی 

حالا باردارین چن هفته هستین؟ بعد از چن ماه اقدام کردین؟