2777
2789
عنوان

هزارپا

2012 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من پریشب همین که داشتم خونمو جمعو جور میکردم زیر فرش جلوی در ورودی هزارپا دیدمو خیلی ترسیدم الان سه ماهه باردارم خون ریزی کردم اون شب از ترس الان دو روزه استراحت مطلقم خونمون آپارتمانی نوسازه طبقه ی پنجمم نمیدونم از کجا اومده تو خونم حالا شنیدم هزارپا تو خونه باشه جفتم داره این درسته بخدا هنوز ترس تو دلمه میترسم یهو باز ببینم به نظرتون حتما جفتم داره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزار پا از جاهای نمناک میاد حموم و فاضلاباتو چک  کن در پوش محکم بزار، اگه نگرانی سم مخصوص بگیر دوره خونت بپاش 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شوخی نکن با من به قرآن عصاب  ندارم😂😩😩😩

عزیزم هم شوخی بود هم جدی. من جایی خوندم نوشته بود وقتی یه سوسک تو خونتون میبینیم معنیش این نیست که همون یه سوسک تو خونتونه معنیش اینه که ممکنه یه لونه سوسک تو خونه باشه منم گفتم شاید لونه هزارپا تو خونتون باشه.دوستان نترسید سم بریزید خودمم ترسیدم یکی منو بغل کنه

عزیزم گلدون داری تو خونه ات؟؟؟

نه ندارم شیش ماهه اومدم تو این خونه نو سازه چون زیر فرشه لبه درم خونمون بود گفتم شاید از بیرون اومده تو اصلا ارامش ندارم الانم استرس برام خیلی بده نمیدونم چکار کنم

اینکه خوبه.چن دقیقه پیش توخونم ازاین سویکای بزرگ که مال فاضلابه دیدم.فوری کردمش توجاروبرقی.جدیدم خون ...

باز سوسک ترس نداره همه جا هست اما هزار خیلی چندشو ترسناکه موندم چکار کنم ارامش ندارم اصلن

نه ندارم شیش ماهه اومدم تو این خونه نو سازه چون زیر فرشه لبه درم خونمون بود گفتم شاید از بیرون اومده ...

استرس نداشته باش عزیزم

پرسیدم گلدون رو چون خونه یکی از اشناها گلدونش هزارپاهای ریز زده بود 

بگرد سم مخصوصش رو بزن به وردوی خونه تو پاگرد 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍