2777
2789
عنوان

ازدواج با برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 39309 بازدید | 190 پست

اصلا اهمیت نده بهشون

برای خودت زندگی کن گلم 

از قدیم گفتن در دهن مردم و نمیشه بست

بزار هرچه قدر میخوان حرف مفت بزنن!مهم اینه روی شما تاثیر نزاره حرفهاشون...

اتفاقا من وقتی میبینم بقیه انقدر درگیر زندگی من هستن میفهمم که چقدر مهم براشون و چقدر حسادت میکنن به موقعیت من!

همینا که الان پشت شما حرف میزنن اگه شما با ی بچه کوچیک بیوه و تنها بودید میگفتن بیچاره فلانی شوهرش فوت شده!حالا که ازدواج کردید شماتتون میکنن که چرا با برادرشوهرش ازدواج کرده!

کلا در هرصورت پشتتون حرف میزنن پس بهتر اینه شما بی اهمیت باشید به حرفهاشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال  چه جوری دلش اومد با زن برادر مرحومش ازدواج کنه ؟ باور کنه نه کنایه است نه قصد ناراحت ...

عزیزم اینجوری اعتقاددارن بعضی قومیت هاناموسشون توهمون خانواده شون بمونه تاناپدری نیادتوزندگی نوه شون

وام راحت بدون ضامن

عزیزم خدا شوهرتو بیامرزه .

سایه همسر جدیدتم  هیچ وقت از سرت کم نکنه.

به مردم چی کار داری ، درسته که زبون این از خدا بی خبرا تیزه و قلب ادمو پاره میکنه ولی سعی کن به بچت و عشق جدیدت فکر کنی.

اینو بدون کسی که پشت سرت حرف میزنه جاش همون عقبه .

امیدوارم خدا جوری خوشحالت کنه که از شادی اشکت بند نیاد🌷

چرا تاپیک میزنید بعد بی هیچ جوابی میرید؟ماها همخ میایم برای همدردی ولی این کار شما به نوعی بی احترامیه به ماها

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
یه سوال  چه جوری دلش اومد با زن برادر مرحومش ازدواج کنه ؟ باور کنه نه کنایه است نه قصد ناراحت ...

به خاطر غیرتش

دلش نیومده همسر. برادر مرحوش و. بچه ش الاخون بالاخون بشن  

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

هر کاری کنیم ی چیز میگن مردم خب شوهر کنی ی چیز میگن طلاق بگیری ازدواج نکنی ی چیز میگن ازدواج مجدد میکنی ازش بچه دار میشی ی چیز میگن 😏

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
اینکه یه چیز عادیه دیگه مورد داشتیم دختره با شوهر خواهرش رابطه داره

خیلی خیلی مثال بد و بی موردی زدی

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

خب این رسم.رو.کسایی دارن که نمیخوان ناموسشون به اصطلاح با کسی دیگه عروسی کنه