2777
2789
عنوان

کمکککک

213 بازدید | 14 پست

خانوما کمک کنین دارم از استرس میمیرم. من آخرین پریودم 23 خرداد بود و پریودام اکثرآ 33 روزه و نامنظم هست . این سری بعد دو روز تاخیر آزمایش دادم بتام 23 بود گفتن مشکوک به بارداری .دکترم گفت برو یه آزمایشگاه معتبر پس فرداش رفتم شده بود 243 و شروع کردم به تزریق هپارین ها.بعد 4 روز یعنی این یکشنبه هم شد 1064 دکترم برام سونو واژینال نوشت که مطمئن شه داخل رحمی هست امروز رفتم سونو نوشته ساک حاملگی در محل مناسب در کاویته فوندال به قطر 5 فاقد قطب جنین و کیسه زرده😢 و سن بارداری رو زده 4 هفته و 5 روز به نظرتون سن بارداری درسته؟ خیلی می ترسم اینبار هم مثل 3تای قبلی سقط ش

خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین

به نظرتون رشدش متوقف شده؟

خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دیر لقاح انجام شده. چرا سونو واژینال دادی امان ازدست این دکترا تا حرف میزنی میگن خارج از رحمه بخدا منو اتقد اذیت کردنا الانم سر قلبش اذیتم میکنن سونو واژنال دیگه نده همینکه داخل رحمه خودش خوبه

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

فکر نکنم رشدش متوقف شده باشه،  منم آخرین پریودم ۱۰خرداد بود طبق سونو الان ۸هفتمه. شما هم دیر تر ازمن باردار شدید سن بارداریتون مشکلی نداره

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
احتمالا دیر لقاح انجام شده. چرا سونو واژینال دادی امان ازدست این دکترا تا حرف میزنی میگن خارج از رحم ...

دیروز بهش گفتم نرم سونو گفت نه باید بری تا مطمئن شیم لقاح رو مطمئنم دیر انجام شده ولی یه ترس عجیبی به خاطر 3تا سقط قبلی تو دلم نشسته که امونمو بریده

قلبش هنوز تشکیل نشده ۸هفته دوباره میفرسته سونو قلب

آره گفت دو هفته دیکه باید بیای برای سونو قلب

دیروز بهش گفتم نرم سونو گفت نه باید بری تا مطمئن شیم لقاح رو مطمئنم دیر انجام شده ولی یه ترس عجیبی ب ...

نترس اصلا مشکلی نیست  منم چندروزپیش سونو دادم دوباره هفته دیگه میگن برو سونو استرس نداشته باشه استرسمثل سم میمونه منم یبار سقط داشتم ولی سونو واژینال نده سونو شکمی هم نده بزار بشه ۷هفته کامل برو سونو قلب بده خیالت راحت شه

نترس اصلا مشکلی نیست  منم چندروزپیش سونو دادم دوباره هفته دیگه میگن برو سونو استرس نداشته باشه ...

باشه پس میزارم آخر مرداد برم ببینم چی میگه. انشالله خدا نی نیت رو سالم و سلامت بذاره بغلت. قلب جنین شما تشکیل شده؟

کیسه زرده با فتال پول هم که نوشتی تشکیل نشده با توجه به سن بارداریت طبیعیه انشالله ۷هفتت کامل شد برو هم قلب میزنه هم فتال پول با کیسه زرده 

باشه پس میزارم آخر مرداد برم ببینم چی میگه. انشالله خدا نی نیت رو سالم و سلامت بذاره بغلت. قلب جنین ...

اره تشکیل شده هر دقیقه هم ۱۱۳تامیزنه دکتر گفته که باید برسه به ۱۲۰ دوباره سونو نوشته واسه هفته دیگه ولی خودم میخوام انجام ندم بزارم باسونوغربالگری انجام بدم اینهمه سونو ضرر داره 

اره تشکیل شده هر دقیقه هم ۱۱۳تامیزنه دکتر گفته که باید برسه به ۱۲۰ دوباره سونو نوشته واسه هفته دیگه ...

خداروشکر .آره نری بهتره. این دکترا فقط دل آدم رو خالی میکنن

خدایا کمکم کن