2777
2789
عنوان

دوستم کل تابستون خونه پارتنرش بود

177 بازدید | 20 پست

چقدر دخترا زود اعتماد میکنید(:

دوستم یماه بود ک با پارتنرش اشنا شده بود ک تابستون شد باید برمیگشت شهرشون این شهر ک پارتنرش هست دانشجوعه ولی خب بخانوادش دروغ گفتو کل تابستون موند خونه پسره هرچقدرم گفتم کارت درست نیست انجام داد و الان پسره خیلی قشنگگگگ بهش گفته تو جای ج...ده بودی برام و خب دمتم گرم خوب ح..ل دادی حالا برو میخام زن بگیرم 

دخترا برای پسرای بی ارزش خودتونو کوچیک نکنید راجت خیلی چیزارو قبول نکنید اینا تهش شمارو ول میمنن میرن همونیو میگیرن ک ننشون انتخاب کرده 

حالا بماند ک چقدررر کل تابستون میگفت فلانی عاشقمه تو حسودی تو فلانی تو چش دیدن خوشیو منو نداری تو عقایدت قدیمیه وبی تهش اومده الان بمن میگ ببخشید بابد حرفتو گوش میدادمو کلی گریه...(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

این کارا تو خارج ایرانم قفله

نمیدونم چرا هر ننه قمری فکر میکنه این چیزا نشونه روشن فکریه و هرکی میخواد نفی کنه میشه ادم افکار پوسیده😂😂

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارا تو خارج ایرانم قفلهنمیدونم چرا هر ننه قمری فکر میکنه این چیزا نشونه روشن فکریه و هرکی میخوا ...

دقیقا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بش بگو حق نداری دنبال پسری باشی ک پاک باشهایشالله یکی مث خودت که لیاقتته

اره خب همبنجوره

اینم مثل من بدشانس بوده پسرای نگیر گیرش نیفته خخخخ

چرا راحت قبول میکنین

خوب بعد چی شد .

حالا دوستت چی کار میکنه .با دوستت قطع رابطه کن .

مگه ادم سالم یک روز یک ساعت خانه پسر غریبه نمیره .

حتی یک ساعت نباید بغلش هم باشه .

ازدواج بود خوب ازدواج میکردند .پول نیست .نباشه اینها که پارنترن خوب ازدواج را میکرد .

خدا به داد شوهر و زن این دو تا برسه در اینده .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خوب بعد چی شد .حالا دوستت چی کار میکنه .با دوستت قطع رابطه کن .مگه ادم سالم یک روز یک ساعت خانه پسر ...

چی بگم والا ....

دلم نمیاد قط رتبطه کنم گناه داره حالش زیاد خوب نیست 

تا الان چن بار بیمارستان بستری شده سر حال خراب  متاسفانه ساده بودو زودباور

چی بگم والا ....دلم نمیاد قط رتبطه کنم گناه داره حالش زیاد خوب نیست تا الان چن بار بیمارستان بستری ش ...

کات کن .

بدبخت میشی .

فردا میندازند گردن تو یا چی .

خانوادش یا هرکی .

کات کن .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.