2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست

گیلاس نخورن حسرت بخورن !!

مگه ی گیلاس چیه دگ ک انقد گرون شده ک ادم نتونه تهیه کنه خاک تو سر مسئولین ک گذاشتن کارمون ب اینجا برسه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ادم برا ی کیلو گیلاس شرمنده خانوادش بشه تازه کاش فقط گیلاس گرون بود درد ما ک گیلاس نی 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ادم برا ی کیلو گیلاس شرمنده خانوادش بشه تازه کاش فقط گیلاس گرون بود درد ما ک گیلاس نی 

همه چی گرونه گوشت کیلویی ۵۴ تومنه

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
واسه اینکه اصل موضوع رودرک نکردین.

ایشون فک کنم به کنایه حرف اون "آقای مشهد نشین" رو زدن که گفته وبدن "مردم مرغ نخوزن چی میشه!!! "

اما اگر خودشون اینو میگن که باید بگم یا مادر نیست یا انقدری داره که نمی دونه وقتی بچت چیزی اونم به این کوچیکی بخاد و  نتونی چه دردیه   

همه چی گرونه گوشت کیلویی ۵۴ تومنه

کی زورش میره گوشت بخره والا دو ماهه زورم نرفته بخرم ماه بعد میخرم کاری کردن مردم از مهمونی دادن فرارین کی دگ روشع بره خونه کسی بعد میگن صله رحم نی مردم سنگ دل شدن

واسه اینکه اصل موضوع رودرک نکردین.

چرا فهمیدم ، منظور منو شما متوجه نشدی، آدم همیشه باید ب درامدو جیبش نگاه کنه، حسرت معنی  نداره ،اگه ب حسرت خوردنه امروز گیلاس، فردا ماشین، پس فردا خونه آدم پیر میشه ک ....

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
چرا فهمیدم ، منظور منو شما متوجه نشدی، آدم همیشه باید ب درامدو جیبش نگاه کنه، حسرت معنی  نداره ...

این چیزی که شما میگی به نظرم واقعا یا شعاره یا خیلی سخته همه آدما تو زندگیاشون چیزیایی بوده که دلشون روش مونده مطمئنا شما هم از این قاعده مستثنی نیستی مثلا یه عروسک تو بچگیت خیلی چیزا متاسفانه خصوصا تو این زمونه برای مردم حسرت شدن