2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وجود بندناف دورگردن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3084 بازدید | 26 پست
وقتی سز ب نفعتونه و جون بچتون براتون مهمه خب طبیعی چکاریه😐

عزیزم شما اطلاع پزشکی داری؟ میدونی چند تا خاطره زایمان‌ خوندم که بند ناف دور‌جنین پیچیده و بچه سالم به دنیا اومده؟

مگه هر پیچیدنی خطرناکه؟ اینهمه‌ دکتر که اجازه شروع پروسه زایمان رو میدن و اگر مشکلی پیش اومد سز میکنن.

بهتره یکم اطلاعاتتونو بالا ببرید بعد نظر بدید.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم شما اطلاع پزشکی داری؟ میدونی چند تا خاطره زایمان‌ خوندم که بند ناف دور‌جنین پیچیده و بچه سالم ...

وقتی دکترش پیشنهاد سزارین میده چه ربطی داشت الان؟؟ 

تو ایران بچه ای ک بند نافم گردنش نپیچیده و سالم هستش رو نمیتونن سالم بیرون بیارنش اونوقت این دیگه نوبره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه تعصبیه داری خدای نکرده بچت هایپوکسی شه میخوای چیکار کنی  والا من بچم این مشکل نداشت همسر ...

عزیزم این که ادم سز انتخابی بشه از نظر شما مشکلی نداره. همسایه ما جدیدا بخاطر عوارض سزارین دوباره عمل شده.

دوستم بخاطر عفونت بخیه بهترین لحظاتشو بیمارستان بستری بود

خودمم نمیتونستم گل پسرمو بخاطر درد بخیه سزارین، خوب شیر بدم و تو آغوش بگیرم. خون زیادیم ازم رفت و کمخونی شدید گرفتم.

امیدوارم به کس دیگه این توصیه رو نکنید. خوبه همسرتون پزشکه! امان از بی آگاهی

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وقتی دکترش پیشنهاد سزارین میده چه ربطی داشت الان؟؟  تو ایران بچه ای ک بند نافم گردنش نپیچیده و ...

بهتره دوباره پست این دوستمونو بخونید. دکترشون گفتن اگر مشکلی پیش اومد و ضربان قلب ایراد داشت بره سزارین. بعدم گفتن اگر میخوای سز انتخابی شو.!

در ضمن تو ایران به دنیا اومدن این مواردی که‌ میگم.

بهتره دوباره پست این دوستمونو بخونید. دکترشون گفتن اگر مشکلی پیش اومد و ضربان قلب ایراد داشت بره سزا ...

شماهم همه رو ول کردی چسبیدی ب من نمیدونم این گارد گرفتنون برا چیه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم این که ادم سز انتخابی بشه از نظر شما مشکلی نداره. همسایه ما جدیدا بخاطر عوارض سزارین دوباره عم ...

عزیزم فرق من و شما اینه من علمی صحبت میکنم شما از تجربه صغری خانم و در وهمسایه  میگید  کاملا از حرفاتون مشخصه کی از ناآگاهی رنج میبره😏

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
عزیزم فرق من و شما اینه من علمی صحبت میکنم شما از تجربه صغری خانم و در وهمسایه  میگید   ک ...

متاسفم برای مدرکی که اینقدر شمارو بی ادب بار اورده!

عزیزم فرق من و شما اینه من علمی صحبت میکنم شما از تجربه صغری خانم و در وهمسایه  میگید   ک ...

والا حرفت که هیچ رفرنس علمی توش نداشت تجربه شخصیتو گفتی 

کاملن مشخصه از خودشیفتگی رنج میبری

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
متاسفم برای مدرکی که اینقدر شمارو بی ادب بار اورده!

من معمولا با هرکسی در حد شخصیت خودش صحبت میکنم اولم واسه ادب خودت متاسف باش

والا حرفت که هیچ رفرنس علمی توش نداشت تجربه شخصیتو گفتی  کاملن مشخصه از خودشیفتگی رنج میبری

کسی که واژه هیپوکسی تا حالا به گوشش نخورده لطفا از رفرنس علمی صحبت نکنه😉 مارک زدن هم کار امثال شما با ادبا و باسواداس🙊