2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام اضافه کنم

نه گلم من برای لاغری میخوام کالری شماری کنم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

روزی چندکالری مجازی و چندتا میخوای بخوری؟

باید وزن رو ضرب بیست بعد منهای صد بکنی برای لاغری این مقدار کالری رو باید مصرف کنی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

باید وزن رو ضرب بیست بعد منهای صد بکنی برای لاغری این مقدار کالری رو باید مصرف کنی

من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم  

من زیر ۱۲۰۰ میخورم 

از کی شروع میکنی؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم من زیر ۱۲۰۰ میخورم از کی شروع میکنی؟

من یه هفته است شروع کردم ،۱کیلو کم کردم امروز وزن کردم

من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم من زیر ۱۲۰۰ میخورم از کی شروع میکنی؟

اگه پایه ای تا گروه تشکیل بدم سروش بیا اونجا

من یه هفته است شروع کردم ،۱کیلو کم کردم امروز وزن کردم

چندکیلویی؟ 

من تو این دوماه ۴ کیلو کم کردم ۵ روزشو کالری شماری سفت و سخت داشتم بقیش کم خوری ولی خب بازم بعضی روزا طاقت نمیارم میخورم 

ولی از فردا شروع می‌کنم دوباره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم میخام چجوری کالری حساب کنیم تو ایتا گروه بزنیم

سروش یا ایتا فرقی نمیکنه