rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 عنوان کسی نیست باهم کالری شماری کنیم 46 بازدید | 11 پست اگه پایه ای واراده داری بگو اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید … 1404/06/08 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 11618 روزی چندکالری مجازی و چندتا میخوای بخوری؟ کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 میخوام اضافه کنم نه گلم من برای لاغری میخوام کالری شماری کنم اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 روزی چندکالری مجازی و چندتا میخوای بخوری؟ باید وزن رو ضرب بیست بعد منهای صد بکنی برای لاغری این مقدار کالری رو باید مصرف کنی اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 11618 باید وزن رو ضرب بیست بعد منهای صد بکنی برای لاغری این مقدار کالری رو باید مصرف کنی من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم من زیر ۱۲۰۰ میخورم از کی شروع میکنی؟ کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم من زیر ۱۲۰۰ میخورم از کی شروع میکنی؟ من یه هفته است شروع کردم ،۱کیلو کم کردم امروز وزن کردم اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 من ۷۷ کیلوام اینجوری باید ۱۴۴۰ کالری مصرف کنم ولی زیاده بازم من زیر ۱۲۰۰ میخورم از کی شروع میکنی؟ اگه پایه ای تا گروه تشکیل بدم سروش بیا اونجا اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 11618 من یه هفته است شروع کردم ،۱کیلو کم کردم امروز وزن کردم چندکیلویی؟ من تو این دوماه ۴ کیلو کم کردم ۵ روزشو کالری شماری سفت و سخت داشتم بقیش کم خوری ولی خب بازم بعضی روزا طاقت نمیارم میخورم ولی از فردا شروع میکنم دوباره کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 11618 اگه پایه ای تا گروه تشکیل بدم سروش بیا اونجا سروش ندارم همینجا اعلام کنیم کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5894 منم میخام چجوری کالری حساب کنیم تو ایتا گروه بزنیم سروش یا ایتا فرقی نمیکنه اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …