2777
2789

سلام خانومای گل لطفا  هر کسی تجربه شو داره بیاد راهنمایی کنه.من خیلی نگرانم.دکتر دیروز به من گفت میتونی زایمان طبیعی کنی در صورتی که ضربان قلب جنین افت کنه  سزارین میکنن

مرسی که هستی پسرم...

بستگی ب دکتر داره چقدر وارد باشه بتونه موقع زایمان سریع بند ناف و باز کنه از دور گردنش ولی در کل اگ شرایطشو داری سز کن خیالت راحتتره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این بچه رو با خون دل از خدا گرفتم نمیخوام راحت از دستش بدم.البته دکتر گفت میخوای سزارین انتخابی کن.ولی من از اول میخواستم طبیعی باشه از سز میترسم

مرسی که هستی پسرم...

به نظرم ریسک نکن سزارین کن.شمابخوای طبیعی زایمان کنی معلوم نیست چندساعت طول بکشه تا فول بشی فکرکن تواین زمان خدای نکرده ضربان قلب افت کنه میخوای چیکارکنی؟؟؟؟؟هم دردطبیعی بکشی هم سزارین بشی آخرش؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مرسی بچه ها.دیروز دکتر مم باهام بد حرف زد خیلی ناراحتم.حالا برم با یه متخصص دیگه مشورت بینم نظر اون ...

سلام 

دکترت چرا بد حرف زده؟ منم یک دور بند ناف شل دور گردن بچمه. امروز با دکترم حرف زدم خیلی ریلکس بود و گفت مشکلی نیست حتی گفت به پیاده روی و ورزشات ادامه بده. درصورتیکه دکتر دوستم که بند ناف دور گردن بچش بود بهش گفته بود پیاده روی رو قطع کنه. درضمن من تو کانال بیمارستان نیکان دیدم که با سه دور بند ناف هم بچه رو طبیعی به دنیا آوردن

ربی لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین
سلام  دکترت چرا بد حرف زده؟ منم یک دور بند ناف شل دور گردن بچمه. امروز با دکترم حرف زدم خیلی ر ...

عزیزم شمازایمان کردی بالاخره؟؟حرکات جنینت چطوره؟

نوارقلب جتین سونومیرفتی مرتب؟

منم یدوردورگردنشه بندناف 

خواب ارامش ندارم توضریان قلبش یجاهایی افت دیده مبشه تونوارnst

یبارم سونوی بیوفیزیکال دادم ک خوب بودش 

دکترم میگ حرکاتش خوبه مهم نیس بقیه چیزا

ولی خدب اگ یهوی لحژه حرکاتش کم بشه وگرفتارکنه خودشوچی بمن میگه تا ۳۸هفته و۵ردزسزارینت میکنم من تازه ۳۵هفته و۶ردزمه 

موندم چکنم قراه برم منم نیکان واس زایمان 

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی کسی تو سایت نیست که با وجود بند ناف طبیعی زایمان کرده باشه

وقتی سز ب نفعتونه و جون بچتون براتون مهمه خب طبیعی چکاریه😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

این چه تعصبیه داری خدای نکرده بچت هایپوکسی شه میخوای چیکار کنی  والا من بچم این مشکل نداشت همسرمم پزشکه ولی خودم تمایلم به سزارین بود خیلی هم راضی بودم با بیحسی که بهترم هست مواد بیهوشی به بچه نمیرسه همون لحظه هم بچه رو میبینی

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.