2777
2789
عنوان

بگین از کجا شروع کنم 😫

398 بازدید | 30 پست

من از وقتی ازدواج کردیم تو خونه حدود ۱۲۰ متری بودیم بعد اومدیم تو خونه ۱۱۰ متری اما الان مجبوریم بریم تو یه خونه ۶۰ متری خوشگل 😍😍😍 ( ایشالله که بشه و بریم چون عاشق خونه کوچیکم) 

اما مشکلم اینه که خیلی وسیله داریم 😫😫😫

خودم و شوهرم اصلاهیچی دور نمیریزیم 

چکار کنم وسایلم کمتر بشه ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اگه چیزی هم بزارم کنار که مثلا ببخشم صد دفع میرم سراغش درش میارم ، میگم بکار میاد ولی باز دوباره برش میگردونم تو کیسه میگم ولش کن بدم بره 

راهنماییم کنید شما چکار میکنید 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

وسایلی ک کاربردی نیست رو  بدید ب مستحق ، دعاتونم می کنن

وسایل اضافی رو بذارید داخل کارتون و داخل انباری

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برعکس ما تا الان تو خونه ۴۰ متری بودیم الان قراره بریم خونه ۱۲۰ متری ولی وسایل مون کمه .قراره کم کم بخریم

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
خوب از الان دور بریزین😊

بدبختی اینجاست که دلم نمیاد و چون جهیزیه به اندازه یه خونه ۱۲۰ متری خریدم باور میکنی الان از خیلی از وسایلم هنوز بعد از ۷ سال ازدواج استفاده نکردم چون خانواده هامون شهر دیگه ای هستن و اصلا مهمان نداریم خودمونم ۲نفریم 

دلم نمیاد  😞

بدبختی اینجاست که دلم نمیاد و چون جهیزیه به اندازه یه خونه ۱۲۰ متری خریدم باور میکنی الان از خیلی از ...

پارکینگ یا انباری نداره خونه ای که میخواین برین؟اگه داره میتونی کارتن کنی بزاری توش