2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی با تمام وجود درکش کردم واقعا زندگیم بهتر شده 

مثال قبلا شوهرم همیشه در مورد مریضی ناراحتی دعوا و غیزه تو خونه حرف میزد الان کلا در مورد سلامتی شکر که سلامتیم ارامش زندگیمونو کلا مباحث خوب حرف میزنه دقت کردم میره خونه مامانش اینا نوع حرفاش عوض میشه و با اونا همراه اونا از زندگی میناله معمولا هم برای من کاری پیش میاد این حرفارو خیلی کم خونه اونا میشنوم

قانون جذب با بی قانونی های مملکت ما جور در نمیاد.هرچقدرم بخوایم منفی فکر نکنیم این همه گرونی رو مییبنیم قطعا غصه میخوریم.چندساله همش میریم دم بنگاهها خونه ببینیم..خونه که چه عرض کنم! این متراژها اسمش قفس.همش قیمتا کاذب.طرف میگه هود برای این طبقه خریدم یک و دویست ولی برای طبقه سوم خریدم یک و هفتصد

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

مثلا یه بار داداشم گفت من باور دارم که پول عاشقه منه و همش میخواد بچسبه به من .یه بار رفتیم بیرون تو پارک بودیم پیاده روی میکردیم یهویی گفت زیر پام یه پنج هزاری چسبیده خخخخ یه بار قرعه کشی خانوادگی شرکت کردیم اولین نفر اسمش دراومد بهترین بیمارستان کار پیدا کرد و خیلی زندگی خوبی داره

مثلا یه بار داداشم گفت من باور دارم که پول عاشقه منه و همش میخواد بچسبه به من .یه بار رفتیم بیرون تو ...

والا من که پدرم دراومد بس که به کار تو بیمارستان فک کردم😩 فک کن یه رشته خوب بخوني و ۲ سال بیکار باشی ، حسم انقدر قوی بود که حتی روپوش و دمپاییم براش خریده بودم، برنامه هامو با شروع به کارم تنظیم کرده بودم اینجوری بگم استخدامی رو قبول شدم فقط موند نتیجه نهایی رو اعلام کنن، نشد، با مخ خوردم زمین، خدا نخاد نمیشه، جذب کشکه، من تو این مورد واااقعااا به این نتیجه رسیدم 

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

و اما خودم مجرد که بودم مدام شوهر اینده مو رفتاراشو شکل ظاهریشو تجسم میکرد در موردش مینوشتم باهاش حرف میزدم بابت داشتنش خدا رو شکر میکردم  و دقیقا عین ادمیه که تصور میکردم من همیشه دوست داشتم شوهرم بلند قد باشه و الان ۱۹۰ قد شوهرمه

ماها از بچگی باید رو باورای بچه هامون کار کنیم .یادمه همیشه بابام میگفت ثروت مند قابل احترامه .میگفت ادمایی که ثروتمند میشن از راه درست واقعا بنده های خوب خدا هست که از زندگی لذت میبرن

ماها از بچگی باید رو باورای بچه هامون کار کنیم .یادمه همیشه بابام میگفت ثروت مند قابل احترامه .میگفت ...

عزیزم مثبت از خودم تو دور و اطرافم ندیدم، از بچگی فقط فکر مثبت بود که میومد تو سرم، الانم اینجوریم، تا بیکار میشم میرم تو فانتزیام!!! کارم که فعلا گره خورده امیدوارم جذب همسر کار کنه برام😀😀

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

کارت گره نخورده دربهترین زمان الهی حل میشه 

بنویس در مورد مشکلت در مورد حل شدنش درمورد اینکه حل بشه چه حسی داری چقدر حالت خوب میشه وقتی حل بشه بنویس .نوشتن معجزه میکنه