الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نمیتونم .... چون وقتی هم میخوام ببخشم یادم می افته اونا به همین سادگیه ادما میخندن پس واگذارشون میکنم به خدا انشالله با همین چشمام بدبختیاشونو
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
مخصوصاً بدی ها بدون اینکه اراده ای کنم خیلی زود از فکر و دلم میره بیرون. ولی عوضش خوبی های هرکسی همیشه تو ذهنم میمونه... اصلاً هم دورو و ظاهرساز و حسود و کینه ای نیستم.
اصلا فکر کردید تا حالا از جای کسایی که میگید نمیتونید ببخشید بودید شما چه رفتاری داشتید .اگه با باورا خانواده شرایط محیط دوستان روابط و کلا عین اونا بزرگ شده بودید شما چه رففتارایی داشتید