2777
2789
عنوان

خانما بیاین کمک😢😢😭😭

252 بازدید | 30 پست

خانما از فکر و خیال خوابم نمیبره ...نزدیک به دوساله با یه پسری دوستم خیلی خوبیم باهم بعنوان نامزد میبینمش مادرمم میدونه ولی من اعتماد به نفس اینو که قبول کنم بیان جلو رو ندارم چند بار گفته کی بیایم ؟اخرین بار گفت اخر مرداد ..ولی گفت با این اوضاع اقتصادی نمیتونم همه انتظاراتتو براورده کنم ...شاید براتون خنده دار باشه من چون لاغرم و کوچلو بنظر میام از نظر سنی اعتماد به نفس روبرو شدن با خانوادشو ندارم😢😢بعد حس میکنم وضع خونه زندگیشونم خیلی بهتر از ماس مامانشم به گفته خود پسره خیلی مهمه براش و از اوناییه ک همه جای خونرو با چشمش میخورع😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره وقتی بخوادت جلوی دنیا وایمیسه پس تو فکرش نرو

بعدشم بیا چربیای منو ببر که دیگه به فکر لاغریت نباشی

روی اعتماد به نفست کار کن شدیییید

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
پسره وقتی بخوادت جلوی دنیا وایمیسه پس تو فکرش نرو بعدشم بیا چربیای منو ببر که دیگه به فکر لاغریت ...

خانوادش مخالف نیستن 😢من مشکلم اعتماد به نفس خودمه ک صفره ،مثلا استرس اینو دارم چی بپوشم چی بگم بهم زل نزنن😭

بالاخره که چی... باید یه روزی پا پیش بزارن،حالا نتیجه هرچی که باشه،انشاالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد،شما باید زودتر اجازه بدی بیان جلو،که اگه خدا نکرده کارتون نشد بیشتر از این وابسته نکشید و تا سنتون بالا نرفته وکیس مناسبتی برای ازدواج بود،ازدواج کنید