2777
2789

من خودم ادميم كه خيلي مهمونو تحويل ميگيرم چه غريبه چه اشنا هيچوقت مستقيم به مهمون يا بچه ش يه سري چيزارو نميگم ،چندوقت پيش خونه يكي از اشناها بوديم ،بم دنبال بازي بود بعد كاغذ ميخاستن كه نبود مرد خونه گفت كاغذ نداريم ،بچه من به يه حالت بامزه گفت خب از كتابا كاغذ دربياريم ،بچه من هيچوقت بدون اجازه همچين كاري نميكنه اونم خونه غريبه ،بعد مرد خونه با خنده گفت اره والا مگه كتابو پاره كنيم ،يهو زنش ازون ور شاكي شد كه يعني چي؟كتاب مگه واسه كاغذه ،كتابو پاره نميكنن يه سره شروع كرد غر زدن 😳بعد يه كتاب از تو كتابخونه در اورد شوهرش كه واسه بچم بخونه ،بچم گفت عموو اونو بيار بخون از دور دست كشيد ،يهو از تو اشپزخونه داد زد به شوهرش گفت كتابامو بهم نريزياااا 😳😳😳من مونده بودم ادم انقد نفهم و بيشعووراخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی شعور😕 همچین گفته یعنی دیگه تیا خونم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

واقعا که چقدر پررو بوده میتونسته با لحن خیلی ارومی بگه که دل بجه هم نشکنه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
من نميگم طرف حساس نباشه ولي ادم ميتونه با بيان بهتري خاسته شو بگه 

اره حق باشماست 

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
بخدا يه وقتايي شده بچه مهمونم اسباب بازي بچمو شكونده ،اصلا صداشو درنياوردم كه مبادا مهمونم معذب شه&n ...

سلام،  شوهرش چقدر ضایع شده بدبخت 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
واقعا که چقدر پررو بوده میتونسته با لحن خیلی ارومی بگه که دل بجه هم نشکنه

ميتونست يه تيكه كاغذ به بچه بده يا اينكه بياد توضيح بده كه نبايد دست بزني و ...درصورتيكه بچه من نزديك كتاباش نشده بود اصلا