2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کم مونده گریه کنم .همش میگم نکنه بیوفته...اخه انقد تند بود الان گوشان انقد داغ شدن

عزیزم علاوه براینکه تندیش مضربود...تواین هفته پایین سس مایونز ممنوعه برای شما...به دلیل باکتری موجود در تخم مرغ خام

خدایا شکرت
وااااااااااااای که منم چقدر میل دارم .ولی دیگه نخور یه دفعه طوری نیست .ولی فلفل باعث حساسیت میشه و خ ...

ن دیگه غلط کنم بخورم ولی همش ترس سقط شدن دارم اخه هنوز قلبشم تشکیل نشده من احمق رعایت نکردم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

اصلاتندی واسه بارداری خوب نیست اون موقع خوردی فکرنکروی خوبه یابد الان میپرسی تا۳ ماهه اول بارداری خیلی چیزابایدرعایت بشه حتما مخصوصاویتانین a.بیشترتوجیگرواب هویج موجوده ک تا۳ ماهه اول نبایدبخوری بخاطرتشکیل مغزجتین

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
ن دیگه غلط کنم بخورم ولی همش ترس سقط شدن دارم اخه هنوز قلبشم تشکیل نشده من احمق رعایت نکردم

این استرس از اون تندی بدتره به خدا .دیگه خوردی نوش جونت از این به بعد رعایت کن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر