2777
2789
عنوان

چالش رنگ و مدل مو...

448 بازدید | 53 پست

سنتون و رنگ موهاتون و مدل و اندازشو بگید... 

من خودم 25سالمه

موهام خرماییه ولی زیتونی دودی رنگ کردمش

تا کمرمه و مدلشم حالت داره..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

١٧

تا روي باسنم

زمينه عسلي تيره با لايت يخي

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۳ سال

موهام مشکیه ولی دودی زیتونی کردم

یه وجب مونده بشه تا گودی کمرم

لخته موهام و پر پشت

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

۲۳ سالمه

رنگ موی خودم خرمایی

نسکافه ای رنگش کردم

تا کمرمه

تهش موجداره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
١٧ تا روي باس.نم زمينه عسلي تيره با لايت يخي

۱۷ سالته خانم اقا احدم هستی؟باریکلا😁😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

29متوسط،عسلی لایت صورتی

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
۱۴ سالمه.موهامم تا پس گردنم.مدلش فر سیم تلفنیه.رنگشم قرمز متمایل به نارنجیه.😂😂

جودی ابوت؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

۱۸

تا پایین کمرمه

کهربایی😐نمیدونم چطوری بگم رنگشو اخه دقیق ترینش همینه سرچ کنین گوگل میبینین چه رنگیه😆

البته همون مو قرمزی😂

حالت داره

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑