2777
2789
عنوان

ارایشگاه هنگامه بابل

| مشاهده متن کامل بحث + 6810 بازدید | 39 پست
اخ اخ گفتی دوستم رفت پیشش سفید ک خوبه وق بیه درس عزیز ادرسش گرفتم چهرها پردیس کنار پاساژ مولانا بعد ...

عزیزم غیر از سفیدی دوستتون ارایشش مشکل دیگه ای هم داشت ؟ اخه چهره سازان سبک ارایش چشم و لبشو دوس داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غیر از سفیدی دوستتون ارایشش مشکل دیگه ای هم داشت ؟ اخه چهره سازان سبک ارایش چشم و لبشو دوس داش ...

نه کلا خیلی ازش تعریف شنیده بودم همه عروساشم خوب بودن اما این دوستم از شانس بدش افتضاااااح شد همه تعجب کردن البته موهاش عالی بود چهره کلا داغون

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 

بنظرم نیکادل هم برو ببزن عروساش عالین هم محلی های ما بخان جای عالی برن یا میرن نیکادل یا چهره ها 

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 
مرسی که کمکم کردی دوست خوبم .

قربونت

الان فکرکنم برای پاسخ به این تاپیک دیر باشه ولی نظرمومیگم که اگر کسی دیگه ای احتیاج داشت ببینه من خودم عروس هنگامه بودم عید ۹۷و هنگامه کارش خوبه و چون شنیون برام مهمتربود هنگامه رفتم چون بی نظیره کار فاطمه وبنظرم تنها جایی بود که به نسبت شنیون کارش ارایش خوبی هم داشت چون اصولا یه جای کار همیشه میلنگه برلیانم خوبه و عکسایی که توی پیجشون هست بدون روتوشه بلک اندوایتم سبکه اروپاییه من به شخصه کاراشو دوست دارم برای افرادی که سبک اروپایی بیشتر میپسندن گزینه خیلی خوبیه چهره سازان بااینکه رای اورده ولی من گزینه اخر میدونم توی این چهار مکانی که نام برده شده .

الان فکرکنم برای پاسخ به این تاپیک دیر باشه ولی نظرمومیگم که اگر کسی دیگه ای احتیاج داشت ببینه من خو ...

سلام عزيزم

منم ميخوام براي عروسيم برم

كاراي هنگامه و سياه و سفيد و ديدم حس ميكنم ميكاپشون بيش از خد لايته و به چهره ايرانيا نمياد

ميكاپ افرينا هم كه خليجي و غليظه

پيج برليان و ميدي بهم؟

ماه نیلا که از اخلاقش بد شنیدم راستش ترسیدم چون من برام خیلی مهمه ارایشگرم گوش کنه به نظرم

منم از اخلاقش خوشم نیامد اما کار بلده و عروساش همه خوبنخودم ماه نیلا انتخاب کردم اما استرس دارم واسه اخلاقش