2777
2789
عنوان

پسرم دوسم نداره 😔

1103 بازدید | 51 پست

خیلی دلم گرفته با بغض دارم مینویسم 

خدایا مگه میشه به یکی شیر خودتو از وجودت بدی 

براش جونت در بره .یه خراش بیفته بدنش دو روز گریه کنی ولی وقتی مریضه یا جاییش درده بغل تو رو نخاد کنارت نخابه 

خاله هاشو و داییاشو بهت ترجیح بده و بزنت که بره پیش اونا 

دلم گرفته خیلی زیاد 

۱۱ماهشه ولی حس میکنم دوسم نداره و دیگه بهم مهری نداره 

حتی زن عریبه رو بهم ترجیح میده 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم ۱۱ماهگی همین بود الان ک۱۵ماهشه پیش هیچکس نمیمونه تحمل دوریمو نداره حتی اندازه ی دستشویی رفتن

غصه نخور درست پیشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

پیش خودش ب هیچ وجه این حرفو نگو حتی ب کسی دیگه بچه تلقین میشه بهش اصلا بروی خودت نیار مبادااااا تکرار کنی و بشنوه 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

پیش خودش ب هیچ وجه این حرفو نگو حتی ب کسی دیگه بچه تلقین میشه بهش اصلا بروی خودت نیار مبادااااا تکرا ...

الان یک ماهی هست جلوش نگفتم ولی ب بقیه چرا اظهار ناراحتی کردم 😔

خب بیشتر بهش محبت کن بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن یک مدت جایی زیاد نبرش بزار به وجودت عادت کنه عزیزدلممم الان خیلی کوچولوه پسر منم 11ماهشه ولی کاری کردم به خودم وابسطه اس مثلا هرروز هم میبرم خونه پدرشوهرم عموشو خیلی دوس داره ولی وقتی میبینه من بلند شدم میخوام برم خونمون بدو بدو میاد از پام میگیره که یعنی بغلم کن بریم 

👼پسرم تاج سرم 👼
الان یک ماهی هست جلوش نگفتم ولی ب بقیه چرا اظهار ناراحتی کردم 😔

نه کلا چیزی نگو حتی ب بقیه یا پیش خودش اثر بدی داره وگرنه خوب میشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خب بیشتر بهش محبت کن بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن یک مدت جایی زیاد نبرش بزار به وجودت عادت کنه عزیز ...

بخدا خیلی بوسش میکنم بغلش میکنم مرتب شعر توپ بازی که بابام میزنه تو ذهنم که چرا اینهمه شعر میخونی و قربون و فدای بچه میشی