oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان خانم های باسلیقه بیاین لطفا😍 91 بازدید | 6 پست سلام دوست جونیا😍میشه لطفا از کارام دیدن کنین؟سفارش هم میگیرمآدرس کانالم oshida_gallery تو تاپیکای قبلیمم هست چندتا عکس دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/05/02 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 این پادری که برای اتاقم درست کردمرنگبندی و سایزبندی و طرحش با مشتریه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 جاکلیدی،مگنت ،آویز و... دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ارتمیسسسسس عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 2261 این پادری که برای اتاقم درست کردم رنگبندی و سایزبندی و طرحش با مشتریه یه مقدار زیادی دایره نیست؟؟؟
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 یه مقدار زیادی دایره نیست؟؟؟ انتخاب مدلش با مشتریهتو عکس یکم کج افتاده دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤