2777
2789
عنوان

میخوام از خونمون برم ...

647 بازدید | 26 پست

دیگه حس میکنم زیادی شدم تو خونشون و وقتشه جدا شم. ولی شغل مناسبی ندارم ک برم خونه بگیرم گذشته از این میترسم از خونه جدا😭 

مجردم ۲۷سالمه ولی واسه اینا خیلیییییه😔 دیگه خسته شدم از رفتاراشون😭

جایی رو نمیشناسین که دخترا رو پناه بدن؟

تو نت سرچ کردم خانه امن ولی نمیدونم شرایطش چیه 

بچه ها تو رو خدا یه راهی بذارین جلو راهم😢

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بيخيال توروخدا!!!!بيست و هفت سال كه سني نيس!بجاي اين كارا برو يك هنري شغلي كاري چيزي دست و پا كن استقلال مالي پيدا كني،

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

اون خونه های امن شرایط زیاد خوبی نداره. از کارتن خوابی بهتره‌. یه کاری برای خودت کور کن ولو با درآمد کم که مدت خیلی کمتری توی خونه باشی و تا حدی استقلال پیدا کنی‌. توی جامعه هم بیشتر دیده بشی.

استار تر فکر کردی ما هیچ مشکلی نداریم؟ فکر کردی دیگه این آخرین مشکلت هست؟  لطفا جواب بده،میتونیم کمکت کنیم گلم 😊

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

برو کار کن. صب تا شب. حقوقت زیاد برات مهم نباشه چون احتیاج نداری بالاخره خرجت با خونوادته. فقط صب تا شب خودتو با کار مشغول کن هرچی دراوردی جم کن شاید یسالینا طول بکشه بتونی یه ماشین بخری. بعدش راحت میشی هروقت حرف زدن بزن بیرون با ماشینت .بگرد برو کتابخونه. ایشالا که یه شغل خوب پیداکنی همه چی حله

بيخيال توروخدا!!!!بيست و هفت سال كه سني نيس!بجاي اين كارا برو يك هنري شغلي كاري چيزي دست و پا كن است ...

اصلا آدم خونه نشین منزوی نیستم همش دستم به یه هنری بنده، کارمم منتظرم خبرم بدن 

ولی اینا خیلی زورشونه انگار که خونه م

استار تر فکر کردی ما هیچ مشکلی نداریم؟ فکر کردی دیگه این آخرین مشکلت هست؟  لطفا جواب بده،میتونی ...

مشکل فراوونه میدونم

ولی رفتن من انگار مشکل خیلی از خانوادم حل میکنه.

البته فرار نه، با اطلاعشون میخام برم.