2777
2789

یه مقدار پول (تقریبا یه میلیون) گذاشته بودیم که شوهرم برا یه قسمت خونه کمد دیواری بزنه چون خودش میتونست انجام بده. دیروز فهمیدم که اون پول نیست هرچی هم میگم چیکار کردی نمیگه اخر سرم عصبی شده میگه پول خودمه دوست دارم. بعدم دیروز فهمیدم به مادرش شماره کارت داد. بهش گفتم چقدر ازش قرض کردی بازم تفره رفت و دعوا کرد. امروز مامانش اینا اومدن خونمون یه سر بزنن شوهرم خونه نبود منم ازش پرسیدم از شما قرض گرفته گفت اره 700 تومن گرفته گفته خانومم میدونه منم گفتم نه من نمیدونستم. حالا این وسط مادرشوهرم امروز اومد یه ساعت سر بزنه اعصابمو با یه سری حرفاش خورد کرد و رفت از طرفی هم کارای شوهرم عصبیم کرده یه سری حرف مادرشوهرم زد نمیدونم به شوهرم بگم یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ گف

شروع کرد بگه اون پسرش یعنی برادر شوهر من ، هر بار برام چیزی میخره یه بار پولشو میگیره یه بار نمیگیره و خیلی برام کار میکنه و بعدم گفت خونتون پله داره میخواستم نیام تا بالا بگم بچه رو بیاری خونه داداشش تا ببینم و بعد گفتم ناراحت نیشید اومدم 

بعدم گفت میخوام به شوهرت بگم دیگه رو من حساب نکن من خریدام میمونه. در صورتی که بار دوم شوهر من ازشون گرفته چون هربار بگیره خود مامانش بهم میگه. منم گفتم من همیشه جوری زندگی نیکنم که شوهرم نخواد از کسی پول قرض کنه این پولا هم که الان گرفته من اصلا نمیدونم میخواد چکار کنه. بچه ها بخدا قسم چند بار جلو چشم خودم مادرشوهرم برا اون پسرش میوه و حتی پیاز سیب زمینی و این چیزا خریده داده براشون ولی شوهر من یکی دوبار دم مغازه بود تعارف کرد اصلا قبول نکرد مطمئنم براسون خیلی چیز میخره که اونم شاید گاهی یه چیز براش بخره پولشو نده. وگرنه برادر شوهر من یه ناخن خشکیه که لنگه نداره

یعنی حرفام که در مورد برادرش زد و نگم؟

اگه حرف بزنی میگه نشستین صحبت کردید دوتا تو گفتی دوتا اون گفت بعد همش می افته گردن تو فکر میکنه تو حرفی زدی که مادرش گفته پولی نمیدم.تحمل کن چند روز دیگه مادرش بهش شاید بهش گفت.بعدترش اگه خواستی بگو.