2777
2789
عنوان

کلومیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پلی کیستیکم ۸ ماه اقدام کردم گلوکوفاژ میخورم این ماه اولین بار کلومیفن خوردم روز ۱۷ درد شدید تخم ...

امید به خدا ان شااله که باردارمیشی. 

خدایا شکرت 😍😍😍😍😍
منم پلی کیستیکم ۸ ماه اقدام کردم گلوکوفاژ میخورم این ماه اولین بار کلومیفن خوردم روز ۱۷ درد شدید تخم ...

شماهم ازشب پنجم پریودی کلومیفن خوردین؟

خدایا شکرت 😍😍😍😍😍
منم pcod هستم دکتر من از روز ۳ تا ۷ داده شبی دوتا واسه صما رو چرا از روز ۵ داده؟؟

سلام عزیزم‌شما با مصرف کلومیفن بارداررشدین؟

چند دوره خوردین؟

جنسیت نی نی تون چیه؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام عزیزم‌شما با مصرف کلومیفن بارداررشدین؟ چند دوره خوردین؟

اره عزیزم دو دوره خوردم و نی نی پسره

تو هم کلومیفت میخوری؟سعی کن رابطتون عمیق باشه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اره عزیزم دو دوره خوردم و نی نی پسره تو هم کلومیفت میخوری؟سعی کن رابطتون عمیق باشه

اره عزیزم از امروز میخورم که ۴سیکلمه

شبی ۲ تا

روز ۱۳ هم قراره سونو بدم برم پیش دکترم

کلا ماهی که باردار شدین چیکارا کرده بودین؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اره عزیزم از امروز میخورم که ۴سیکلمه شبی ۲ تا روز ۱۳ هم قراره سونو ...

گرمیجات خیلی خوردم  اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکیمونم موقع تخمک گذاری هرروز و بقیه روزا یک روز درمیون

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
گرمیجات خیلی خوردم  اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...

امپول ازاد سازی هم زدین؟

امپول ازاد سازی هم زدین؟

نه دکترم گفت دو دوره بخور اگه نشدی امپول میدم بهت

بعد رابطه سریع زیرت بالش بزار ۴۵ دیقه همونجوری بمون سعی کن بیشتر شبا باشه که دیگه بعدش بلند نشی

گرمیجات خیلی خوردم  اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...

اون ماه سونوی فولیکول هم دادین؟