2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر امید داری به درست شدنش برید مشاوره اگرم امیدی به درست شدنش نیست طلاق بگیر(میدونم الان خیلیا میگن چرا زود میگی طلاق) چون ادمی یه بار زندگی میکنه چرا باید با زجر و بدبختی زندگی کنه و خودشو اجبارا عادت بده به بدبختی

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
اگر امید داری به درست شدنش برید مشاوره اگرم امیدی به درست شدنش نیست طلاق بگیر(میدونم الان خیلیا میگن ...

آخه خانوادم خونه راهم نمیدن

داداشام ک نگو نمیتونم برم اونجا

سرهیچی فقط دنبال بهانه س دوس دخترم داره سرهرچیزالکی مثلا چراآب حموم سرده 

وای عزیزم مگه میشه؟مثلا مگه تو مردی که آبگرمکنو درست کنی؟وظیفه ی مرده اینکارا.یعنی تا آب سرد ه سریع میاد تورو کتک میزنه؟با اول بینتون بحث میشه؟

الهي و ربي من لي غيرك
وای عزیزم مگه میشه؟مثلا مگه تو مردی که آبگرمکنو درست کنی؟وظیفه ی مرده اینکارا.یعنی تا آب سرد ه سریع ...

اره

تازه یک ماهه اومدیم خونه جدید هنوز یه تلویزیون وصل نکرده یکماهه بی تلویزیونیم اینترنتم نداشتم امروزم شانسی شد

چرا زندگی اکثر خانومهایی که تو نی نی سایت تاپیک میزنن شبیه همه،همشونم شوهراشون کتک و فحش و بیرون کردن و خیانت و ...؛آخرم میشن پربازدیدروز  من اینجوری فکر میکنم یا همینطوره آیا