2777
2789

مبارک باشه عزیزم

خدا رو شکر

انشاالله خوش قدم و خوش روزی و خوش عاقبت باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه😍😍😍😍😍

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عددشو ک نوشته ۳۰۰ نی‌نی استارتر احتمال زیاد پسره و نی نی شما احتمال زیاد دختره... ☺

نه عدد نزده که نوشته بیشتر از 300 حالا میتونه 350باشه یا 1000.

میشه بگی چجوری تشخیص دادی عزیزم؟

عزیزم ی ۴-۵ روز دیگه صبرکن. بعد ی  بی‌بی‌چک  بزن. اگه منفی بود، برو دکتر واسه آمپول پروژس ...

آمپول واسه چیه؟

آخه من پریودام همیشه منظمه😔😔

تو اقدامیم ولی به خاطر کار همسرم ۵،۶ ماه فاصله میفته دوباره ۳،۴ ماه میاد

خدایا هر کی هر آرزویی برام کرد اول به خودش بِده..🙏😊🌹
علایم چی داشتی تورو خدا درست بگو 

والا من چند روز بعد تخمک.گذاری همش زیرشکمم سفت شده بود و از داخل میخارید همین..چند روزی هم بود بی حال بودم 

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
مبارک باشه عزیزم خدا رو شکر انشاالله خوش قدم و خوش روزی و خوش عاقبت باشه و زیر سایه پدر و مادر بزر ...

ممنون.گلم

مبارک باشه دیروز عکس بیبی چکتا واسه من فرستادی یادته

وای اره ..بخدا خودمم با بی بی چک مثبت بقیه خوشحال میشدم.گفتم برا شما هم بفرستم

تبریک بهت میگم عزیزم اقا امام رضا بهت عیدی داده قدرش بدون ان شاالله این دوران بسلامت سپری کنی و بسلا ...

وای خدا مو به تنم سیخ میشه اسم امام رضا میاد ..بخدا خیلی برام معجزه کرده واقعا نوکرشم

وای خدا مو به تنم سیخ میشه اسم امام رضا میاد ..بخدا خیلی برام معجزه کرده واقعا نوکرشم

خداروشکر

واسه منم دعا کن معجزش نشون منو و بقیه هم بده

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه عدد نزده که نوشته بیشتر از 300 حالا میتونه 350باشه یا 1000. میشه بگی چجوری تشخیص دادی عزیزم؟

منظورش ی خورده بیشتر از ۳۰۰ بوده... ولی دیگه نه ۱۰۰۰ ، با اینهمه تفاوت 😃 کلی پول میگیرن عدد دقیقشو بگن 😉

بتای زیر ۱۰۰۰ ینی احتمالاً پسره و لقاح همون روز تخمک گذاری انجام شده. ولی بتای بالای ۱۰۰۰ احتمالاً دختره، چون لقاح یکم زودتر از موعد تخمک گذاری انجام شده، و زودتر هورمون hcg ترشح شده توی بدن. پس هورمونhcg بیشتره...

بازم میگم اینا همش ی احتماله... تا ۸۰ درصد موارد صحیح دراومده تاحالا ☺

آمپول واسه چیه؟ آخه من پریودام همیشه منظمه😔😔 تو اقدامیم ولی به خاطر کار همسرم ۵،۶ ماه فاصله میفت ...

واسه اینکه پریود بشی دیگه.

اشکال نداره عزیزم. شاید بخاطر استرسه ک ب تاخیر افتاده

ولی انشاالله ک باردار باشی 😍