خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
روزا ككسي به زور خودتو بيدار نگه داري تا بدنت عادت كنه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بايد بدنت عادت كنه يه هفته ده روز بايد شبا بخابي صبحا بيدار شي روزا ككسي به زور خودتو ...
خیلی سخته
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اگه زودتر بخوابی وقتی بیدار شی خسته نیستی سرحالتری وقتی دیر بخوابی هرچقدرم زیاد بخوابی باز خسته ای
جدی؟
باید عادتهای خوابتودرست وتنظیم کنی.شبا زود بخواب وسعی کن آرامش داشته باشی تازود بخوابی.اگرم خوابت نم ...
مثلا فیزیک😂😂